Армин Ван Бурен доаѓа на Green Beach Festival 3 - 2.8.2012

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има некоја организација од Скопје или некое друго место? Ако имате било какви информации пишете ми :D

се глеаме јас малце порано ќе дојдам т.е утре идам на 30 малце да се вклопам пред журката. :D

Да го ебам, ми се оди многу, ама кај дури во Охрид... многу заебана ни е организацијата со превозот во државата. Сеа од Гевгелија има само 1 автобус сабалје мислам, па после трееба да се слимнам во Битола, па оттаму за Охрид и цел ден го отепувам во пат, мислиш за Германија треба да одам. Па после за назад пак истите трчканици, многу мрцварење ќе дојде.

Глупо е и тоа шо мислам дека нема да има организиран превоз.. се е хаос.

Ништо, ако не оваа година тогаш здравје друг пат, може ќе положам и за кола таман :D

Кое време Ван Бурен ќе почнит со настап ?
Сигурно немат да е прв од 9 :D

Ако знајт некој нека ми кажит побрзо да му кажам да другарот кое време да избегат од на работа.:D

па рачунај 12,а може и 1 ипол. Така беше на Тиесто, почна во 1 и 30, заврши во 3 и30 или порано ако не сум грешка. Се на се 2 саати најмногу пушташе музика. За тие пари толку :)

pa normalno deka nema vo 9 da pocne :)
se znae deka glavnata zvezda ke pocne posle 12,inaku zosto bi gi nosele tia dvajcata mu gi zaboraviv iminjata :D

P.S.inaku mene mi e strav za vremeto,od cetvrtok ke zalade i nevreme taka velat meteorolzite :)

Кое време Ван Бурен ќе почнит со настап ?
Сигурно немат да е прв од 9 :D

Ако знајт некој нека ми кажит побрзо да му кажам да другарот кое време да избегат од на работа.:D

Пред 1.00 - 1.30 не го чекај.

Ќе отворат нашиве. Околу 11 ќе настапат Санери и Марсијано. Сетот да им е околу два саати, 1 и нешто не бега. Така беше лани на Дигуид и Кокс ..

Kako moze da najdam vip karti Dali nekoj znae broj kade moze da rezerviram

Да го ебам, ми се оди многу, ама кај дури во Охрид... многу заебана ни е организацијата со превозот во државата. Сеа од Гевгелија има само 1 автобус сабалје мислам, па после трееба да се слимнам во Битола, па оттаму за Охрид и цел ден го отепувам во пат, мислиш за Германија треба да одам. Па после за назад пак истите трчканици, многу мрцварење ќе дојде.

Глупо е и тоа шо мислам дека нема да има организиран превоз.. се е хаос.

Ништо, ако не оваа година тогаш здравје друг пат, може ќе положам и за кола таман :D

A да пробаш преку Скопје, ем поголем број линии ем пократко би те фатило патот, имаш скоро на секој саат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom