Студени нозе

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
mr_wicket напиша:
Ружна женкса имам по живциве ми чачка постара од мене со нокти како мачка
На глава ми се качи дека сум на мајка син :pipi:
:pos: :pos: :pos: :pos:

Дека многу учам и со сите сум фин. :pos2::pos2:

Tonchie напиша:
Момче младо, оди на ова место и потоа побарај низ архивите, сите нивни песни ги има таму, само што се расфрлани низ фолдерите, малку ќе ти биде тешко додека да ги најдеш, некои ги има и дупликати :)
Фала момче младо. Ама чим знајме кои се студени нозе тогаш и не сме така млади, оти они беа пред скоро 10 години. А инаку страната на http://www.radiomk.com ич не им е средена па затоа и не сум ги нашол порано. инаку текстови на нивните песни сум ги нашол на многу страници.

Значи, како и претходно, имам 200 касети (за оние кои памтат како изгледаат тие носачи на звук, и кои ќе најдат уште 199 останати со жив касетофон по дома) од Студени нозе за тој што ќе го одговори наградното прашање.
Наградното прашање уште го неам смислено.
Бидете така.

Jao Aceva ова изгледа како примамлива наградна игра, ако има повеќе победници, ќе се дели наградата??? Мене многу би ми дошле 199 касети :)

Па ваљда се јако добри коа се слушаат сеуште...Нема добра журка каде не ги пуштиле Студени нозе...Играта пука на нив
Лично омилена ми е

Беше мрак, а таа беше гола
ама ладна како кока кола
каучот се расцепа на пола,
а таа беше ладна како кока колааааа

Темава ја отворив зашо мислам дека треба РЕСПЕКТ за лугево...

A be studeni noze se zakon.redovno gi pustam vkafic.I site zaigruvaat i maski i zenski :poss:

abe bas se najdobri! edinstveno nesto sto e asalno,ili bilo kako sakate,od makedonskata muzika...bez navredi:)

Тончи имаш пиво од мене за Линков..
...у задње време многу активно се збори да се направи кам-бек на студени нозе...сури за оние кои го познаваат ќе остане урбана легенда, доказ за тоа дека генијалноста се граничи со лудоста, во исто време тажна приказна за тоа колку човек сам на себе може да си биде најголем непријател
-низ градов се шират многу муабети за него и лошо е што секој втор си измислува свои варијанти на приказните...сури на моменти е многу океј и нормален...
за фиц сеа прочитав дека е активен..а лео мислам изгура најдалеку, заедно со брат му формираа еден од водечките транс проекти кај нас па и надвор ATRIOHM...
што се ``студени нозе`` тиче, мои фаворити : Педигре (Ја у Карпуш на Базен а она у шпанија), Маријана, Опинок и Ех Тој Тоше (Рмх)...

Студени нозе се закон. Ги иам скоро сите нивни песни, ми стојат у ком, па понекад ги пуштам по дома онака за good feeling :)

Богами после Леб и Сол најдобра мак-група.Песните им се тоБ и за секојдневие и за журкање

Mnogu se TOP Studeni noze!Gi obozavam,sekoj den gi slusham...najdobro idat vo kombinacija so raspolozeno drushtvo i karti...Omilena pesna...
Zaboraviv na G'n'R i Nirvana
zaboraviv koj sum shto sum,shto mi stana
srcevo po Cveta bie ko kambana...

Deckite bea edni od osnovopoloznicite na mak muzikata,odlicni tekstovi i mnogu priroden nastap.Letovo go vidov Suri tipot drogata go otkornala,sedi na plaza vo Struga i si prai muabet so votkata,posle go vidov u Ohrid skokase pred Mobimak neznam od koja pricina.Fis neli otide u crkoven hor,a Leo odite u trans vodite.Kako i da e imaa pesni sto sekogas ke gi slusam,sakam da se obedinat ali...

Ме потсеќаат на едно дете, Диме- ЛГ blaaah...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom