Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До април нема да ме изненади ни 15кТака е у право сте легенди, белосветски. КМБ е националниот срам и рак-рана на македонска берза. Колку ќе беше животот поубав кога би ја немало за нас обесправените типстери и докажани шпекуланти, да. Кај се заебав кај се запустив последно купив во 2013та на 1700 ден и еве ја едвај 12.000 денари, на чкги'. Тибм 600% раст и се. Овие шо се симнаа од возот, добро шо избегаа пред НГ пошо 10% раст ќе има само и плус некоја си бајата дивиденда од 600 денари. Акцијата е изгор скапа, бегајте, така ми кажаа, со плачки со сеее...
#КМБ 12.000април2022 енд каунтинг
До април нема да ме изненади ни 15к
Тебе другар би сакал да те пофалам за опсервацијава преку која ги бараш парите шо се вртат пред всушност да излезат извештаите од фондовите. Нивно масло е траст ми.Priblizna suma na pari vo blok e iskocen nekoj od TNB pred da se napravi transakcijata vo KMB... Nekoj da ne znae ovde nesto povece sto ke se desava a.....
Мене и сегашнава цена ми е нерална, затоа велам нема да ме изненади.Зошто не 18К или 20К?
Pse JO?!
Така е зошто да не...Што се баби снило...желботека. На крајот на краиштата ова е форум и секој може да напише што ќе посака...Зошто не 18К или 20К?
Pse JO?!
Никој не го коментира тоа, со здравје да си ги користиш "парите". Дискусијата беше за вредноста на акцијата, ама секако ако има голема побарувачка без разлика на резултатот може да биде и 15.000 денари.Така е у право сте легенди, белосветски. КМБ е националниот срам и рак-рана на македонска берза. Колку ќе беше животот поубав кога би ја немало за нас обесправените типстери и докажани шпекуланти, да. Кај се заебав кај се запустив последно купив во 2013та на 1700 ден и еве ја едвај 12.000 денари, на чкги'. Тибм 600% раст и се. Овие шо се симнаа од возот, добро шо избегаа пред НГ пошо 10% раст ќе има само и плус некоја си бајата дивиденда од 600 денари. Акцијата е изгор скапа, бегајте, така ми кажаа, со плачки со сеее...
#КМБ12.000април2022 енд каунтинг
башка тоаKako si siguren deka so 10.000 evra investieani koga ke treba ke izlezes samo so 500€ zaguba.
Ne realen vie muabetot.
Znaete li kako e koga ke se stvori guzva na prodazna strana ???
Продава Хари, Фатмир, Ванчо? Не. Зошо побогу некој друг би продал освен ако има насушна потреба да го стори тоа.
Тендо друже па мене повеќе ме плашат овие Големиве шо немаат контролен пакет а шо се у раководство и темелно ги владеат информациите. ,,Пусти'' Хари номинално нема ниту 1% а позаебан е од сите. Да те потсетам дека акции и акции се продаваа у сред превирања. Остај Туџаров, Коста Митровски у сред раководење продаде кај тебе у УНИ, Беличанец ,,24 саати"' пред да пропадне Тетекс, Кираца 11% у Фершпед, Балдингер ФЗЦ на Мето Смиленски му го даде коа акцијата беше 6000 денари и тн.Искрено не се сеќавам некој со контролен пакет на која било компанија на MSE, да продал акции. Освен Туџаров.