ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
А кај видовте па овде плукање врз Вардар !? Освен еден-два поста, сето друго е сеирење врз Металург... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не го плука Вардар, секој македонец го почитува тоа име, па денес дури сите наутрални го подржува Вардар поради тоа што не израдува со Загреб, и денес најзаслужено си тепаа. Повеќе има ругање на Металург поради некои си причинии и никој ништо не реагира на тоа, ама малце нешо да се каже негативно за Вардар одма сите скокаат. Тоа е едноставно, не сме сите вардарци у душа, Лино појше го почитувам од Веселин, па и Мојсо и Жути како репрезентативци играат у Металург, Жаре еден од поомилените играчи а додека у Вардар освен македонците појма си немам кој се тие другите играчи, едноставно Металург ми се посимпатични и не се замарам со такви работи дека поткупувале судии или правеле ова она...А кај видовте па овде плукање врз Вардар !? Освен еден-два поста, сето друго е сеирење врз Металург...![]()
На бекстејџ? Пошто на терен не ми изгледаа така...!?Сеирење вр Металург да го има и го имало бидејќи се најдобри и најмоќни, сега Вардар е најдобар во регионална лига ама главното допрва претстои. Е тогаш ќе се види што и како првиот меч би требало да е при крајот на овој месец. Тоа ќе биде меч од нула е таму ќе се видат и надмудрувања и тактички варијанти. Односно ќе се види правата слика на двата тима посебно на Вардар.
На бекстејџ? Пошто на терен не ми изгледаа така...!?
Сеирење вр Металург да го има и го имало бидејќи се најдобри и најмоќни, сега Вардар е најдобар во регионална лига ама главното допрва претстои. Е тогаш ќе се види што и како првиот меч би требало да е при крајот на овој месец. Тоа ќе биде меч од нула е таму ќе се видат и надмудрувања и тактички варијанти. Односно ќе се види правата слика на двата тима посебно на Вардар.