Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сепак ти велам секој си има свој вкус и може до утре да се расправаме кој е подобар...Како за кого, јас на пример несакам да имам ништо што е слабо во квалитет инсталирано кај мене во компјутер, поготово не ако имап бесплатна верзија од многу подобар антивирус достапна, ова знаеш како му доаѓа, некој ти нуди Ауди 6 на поклон а ти му викаш "не ми треба имам Тико"или пак она познатото Македонско, си врши работа
![]()
Абе симни си ја од www.kaspersky.com како триал верзија. И после ако имаш триал лиценца, деактивирај ја и тресни лиценца од www.kavkisfile.com и завршена работа.боље ама кракот нешто не работи![]()
Кога си ми рекол да не постирам? Ако не требало тогаш извинете, ама ова може да послужи како едукација. Ако е проблем, модераторите слободно нека го избришат мислењето. Луѓето бараат помош и тука сме да помогнеме.Добро колку пати да ти кажеме дека е забрането да постираш кракови и слична пиратерија?