Помош, антивирус!

• Креатор на темата Креатор на темата Above.The.Rim
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Значи вака сеа,ми треба помош од овие што се поупатените.Денес му мавнав фул формат на компјутерот и симнав Avast 7 free antivirus.И нормално два клика на него и после run и чекам да се отвори,но наместо да се отвори,се појавува некоја темно сина слика со некакви букви за 0,5 секунди изчезнува и ми се рестартира компјутерот... Чаре?
Ако неможе ништо да се направи,препорачајте некој фри антивирус ;)

Значи вака сеа,ми треба помош од овие што се поупатените.Денес му мавнав фул формат на компјутерот и симнав Avast 7 free antivirus.И нормално два клика на него и после run и чекам да се отвори,но наместо да се отвори,се појавува некоја темно сина слика со некакви букви за 0,5 секунди изчезнува и ми се рестартира компјутерот... Чаре?
Ти го препорачувам Касперски интернет секјурити 2012. Го инсталираш и му трескаш кеј. Тука имаш милион кејови. Само го исклучуваш интернетот кога го внесуваш кејот и после пак си го пушташ. Тука имаш кејови за Касперски: www.kavkisfile.com

AVG it is !

Според мене најдобар антивирус е McAfee ама него многу тешко да го најдеш free или пак key да најдеш...така да моментално си користам ESET Smart Security 5 и што знам добар е има и за него лиценци колку сакаш. Онака плус си користам PowerSuite(Uniblue) за средување регистри,упдејтирање на драјвери и сл. корисна работа е... :):)

Касперски е најдобар но ако имаш лош компјутер не ти препорачувам да го инсталираш, подобро земи си Avast,AVG,AVIRA

Ако имаш добра конфигурација тогаш без сомнение Kaskersky Internet Security, ако немаш, како алтернатива може да користиш eset smart security (моја препорака).

Арно ти викаат дечкиве, ако имаш јака конфигурација тогаш дефинитивно инсталирај го Касперски интернет секјурити 2012 и на оваа страна што то ја дадов има милион кејови и нон-сптоп испаѓаат нови, па така да ако ти блокираат еден кеј, одма имаш алтернатива и си внесуваш друг кеј. Иначе добар ти е и Есет. Па сега бирај, ама не бирај по дизајнот, туку по конфигурацијата. :D

,sega za sega AVIRA-ta seushte drzhi voda,,,,,,,,,,a McAfee,,,,,spooooorr be brat

Според мене најдобар антивирус е McAfee

:facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Тоа што ти се случувало, е предупредување од Аваст заради гаснење на некои од неговите модули, сигурен ли си дека не си инсталирал нешто сумљиво пред да го инсталираш Аваст?

БТЊ од слободните антивируси подобар од Аваст не наоѓаш, моја препорака ти е да бегаш подалеку од AVG и да го реинсталираш Avast, that's pretty much it.

Арно ти викаат дечкиве, ако имаш јака конфигурација тогаш дефинитивно инсталирај го Касперски интернет секјурити 2012 и на оваа страна што то ја дадов има милион кејови и нон-сптоп испаѓаат нови, па така да ако ти блокираат еден кеј, одма имаш алтернатива и си внесуваш друг кеј

Срамота е за 500 денари толку да се малтретираш, научете се да купувате лиценци, парите за една година лиценца се еднакви на парите кои ќе ги потрошите за една вечер, па дури и помалку.

Добро бе мајката, има ли модератори на форумов? Дај отстранете го линкот од zakonceto.
Пиратерија на форумов - не. Линкови како тој и слични, само преку ПП.

On-topic, нит McAfee, нит Avira, нит AVG не се споредуваат со 7-та верзија на Avast, супериорен е од секој поглед.
Е сега не го разбрав japonce, проблемот се случува кога сакаш да го отвориш .exe фајлот за инсталација или веќе ти е инсталиран Avast?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom