Љупчо Савевски

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Мој предлог Thomasio,The Topper и Saber Rider:)
Tomasino бидејќи е од Битола ќе го мења Шундо.Сајбер очекувам да тури уште 30-40 кила и да го мења Доне..... ја ги мењам Начевци,а може и Златко Престап Мојсоски. :cool:

Tomasino бидејќи е од Битола ќе го мења Шундо.Сајбер очекувам да тури уште 30-40 кила и да го мења Доне..... ја ги мењам Начевци,а може и Златко Престап Мојсоски. :cool:
Пошо се двајца дај барем едниот јас да го мењам ајде еве ти го оставам Маки ти да го мењаваш :D дај ја другиот да го заменам еден мандат и псоле ќе го отстапам местото на некој друг

Пошо се двајца дај барем едниот јас да го мењам ајде еве ти го оставам Маки ти да го мењаваш :D дај ја другиот да го заменам еден мандат и псоле ќе го отстапам местото на некој друг
Што ти е на тебе,бе ?:D Ти норламен ли си........па ја за двајцата вредам бе :D
Научи да масираш........може ќе те туриме масер или физиотерапевт. ;)

Не треба да кажеш два пати, веќе ја наместив трпезата :icon_lol:

Не треба да кажеш два пати, веќе ја наместив трпезата :icon_lol:
Тренирај јако......до Австрија 30 кила минимум.Него чим ја зимаш улогата на Доне знаеш дека треба и нутриционист да им бидеш ? :P

Тренирај јако......до Австрија 30 кила минимум.Него чим ја зимаш улогата на Доне знаеш дека треба и нутриционист да им бидеш ? :P
Другар ми работи во Велнес центарот ко советник за храна. Куп други ми се маратонци, спортисти, фрлаат по 3000 месечно за специјални житарки :icon_mrgr:
Цел тим нутриционистички тим имам зад мене :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom