Априлили - споделете некоја Априлска шега

• Креатор на темата Креатор на темата Spider_Woman
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јануари 2012
Мислења
31
Поени од реакции
17
Оваа тема ја отворам поради тоа што 3 години со ред знаат убо да ме заебат за 1ви Април со некоја шега.. A мене никако да ми текни некоја епик идеа!

Споделете ваши искуства да се насмееме :D
haha1.gif

Што рече дека ти прават 3 години со ред?

Глеј ја птицана на небо!
-Каде, не гледам? Аааа не е птица авион е! :pos::pos:

Денеска мајками ми вели, ајде спремајсе за в чаршија, гледам нови патики и фармерки ти треба. И се средив ја, и и велам ајде бе, оти не си облечена. И таја... априлилили.
Ретко кога лажам на 1ви април, ама ептен јако ме зафркна денеска.

Денеска мајками ми вели, ајде спремајсе за в чаршија, гледам нови патики и фармерки ти треба. И се средив ја, и и велам ајде бе, оти не си облечена. И таја... априлилили.
Денес е 31ви март.
Згрешила мајка ти денот :D

Оваа тема ја отворам поради тоа што 3 години со ред знаат убо да ме заебат за 1ви Април со некоја шега.. A мене никако да ми текни некоја епик идеа!

Споделете ваши искуства да се насмееме :D
haha1.gif
Колку години си моме?
12 имаш?

Мама мама, бато се обеси во кујната!
- Шо, каде бе????

- Априлилили се обеси во дневната.
хахахахахахаххааххахахахаххахахахахахахаххааххахахахаххахахахахахахаххааххахахахаххахахахахахахаххааххахахахаххахахахахахахаххааххахахахаххахахахахахахаххааххахахахаххахахахахахахаххааххахахахаххахахахахахахаххааххахахахахха:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ЉоЉ

Мама мама, бато се обеси во кујната!
- Шо, каде бе????

- Априлилили се обеси во дневната.
- и мајката си се врати во спалната да ја догледа Турската серија (реприза)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom