- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 44
Топ, супер! Фала ви дечки за информациите. Од утре се распрашувам. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да! како тоа?Само немој од ОНЕ да земаш .Другар ми го опљачкаа скроз.
Друже нели може да се договориш со комшии овоа оноа па ќе им платиш пола месец што ќе зимаш од нивниот интернет.Ниеден оператор не ти се нафаќа за кратко време да ти стави интернет.
Точно така!Колку што разбрав(ме) човекот сака да стави интернет за да има за наредни 2-3 месеци ама ВО РОК ОД 2 ДЕНА да му стават нет, а не да има нет само 2 дена.....
Дај сподели причини, јас сакам да ставам од истиот.Само немој од ОНЕ да земаш .Другар ми го опљачкаа скроз.
Па не наведел во главниот пост колку ќе го користи, отпосле ставил во коментар. Е сега лошо е што за да има интернет од Телекабел мора да има и кабловска телевизија. Модемот го даваат на користење, без договор се е само им даваш 3 месеци однапред 1500 ден потоа ти се прифатени во сметката и плус 300 ден за прклучок и уживаш после враќаш модем и чао.Колку што разбрав(ме) човекот сака да стави интернет за да има за наредни 2-3 месеци ама ВО РОК ОД 2 ДЕНА да му стават нет, а не да има нет само 2 дена.....
Колку што разбрав(ме) човекот сака да стави интернет за да има за наредни 2-3 месеци ама ВО РОК ОД 2 ДЕНА да му стават нет, а не да има нет само 2 дена.....
Да! како тоа?
Абе од на фб шо седи и и маил шо отворазначи ништо друго не прави му дојде сметката дека потрошил над 6 gb.Значи порничи такви работи филмови игри си симнува од другиот компјутер на друга интернет линија.Зеде интернет од оне само ради лап топ.И unbelievable е спор интернетот.Дај сподели причини, јас сакам да ставам од истиот.
Ова што го кажуваш нема врска. И секако, секогаш е искуството е индивидуално.Абе од на фб шо седи и и маил шо отворазначи ништо друго не прави му дојде сметката дека потрошил над 6 gb.Значи порничи такви работи филмови игри си симнува од другиот компјутер на друга интернет линија.Зеде интернет од оне само ради лап топ.И unbelievable е спор интернетот.
Јас имав он ОНЕ ми крадеа од лимитот а користев само Facebook, Youtube, MSN, филм да симнам за мене тоа беше сон. И секој месец им доплаќав по 5 gb. Интернетот е добар а сега имаат и поголем лимит но лошо е што се на 24 месечен договор затоа ги откачив и јас не сакав да ми го зголемат лимитот.Дај сподели причини, јас сакам да ставам од истиот.
Ова што го кажуваш нема врска. И секако, секогаш е искуството е индивидуално.
Меѓу другото, јас користам 3G од ONE со 5 гига интернет сообраќај месечно и зборам од лично искуство (а не од „другарот имал“ искуство). Ниту сум имал проблем со лимит (секогаш имаш увид колку имаш потрошено), ниту пак проблем со брзината. Пак ќе кажам, колку ќе платиш зависи од пакетот кој го користиш. Каква ќе ти биде брзината зависи тоа тоа како ќе си го подесиш интернетот (дали ќе се конектираш на 3G, GPRS/EDGE), од покриеноста и тн.
Braveheart, кој мобилен оператор го користиш за да ти кажеме која е најповолна понуда од кај него?
Ако не, ќе ти препорачаме нешто уште поповолно од некој друг оператор...
Поврзаноста е таква што можеш да го користиш бројот за мобилен интернет (преку 3G мрежа).На VIP сум. Само не ја сфаќам поврзаноста на мобилен со интернет. И онака си користам старо телефонче. Едино ми треба пристап на интертнет од лаптоп и од десктоп PC. As simple as that!
Јас имав он ОНЕ ми крадеа од лимитот а користев само Facebook, Youtube, MSN, филм да симнам за мене тоа беше сон. И секој месец им доплаќав по 5 gb. Интернетот е добар а сега имаат и поголем лимит но лошо е што се на 24 месечен договор затоа ги откачив и јас не сакав да ми го зголемат лимитот.