White Dimension @ Метрополис Арена - 05.05.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
ај некој нека потврде сигурно дали може само горниот дел во бело,имам едни побелени фармерки може и тие да изодат не ми се дава само за овде да купувам бели панталони оти знам дека нема да ги носам :mad:

Ај ја ќе ти потврдам, битно е да доминира белата боја на тебе, посебно горниот дел, а доле носи и црни пантоли ако сакаш. но подбро е во светли фармерки секако. Битно горе да си во бело, да не штрчиш од толпата :)

Ај ја ќе ти потврдам, битно е да доминира белата боја на тебе, посебно горниот дел, а доле носи и црни пантоли ако сакаш. но подбро е во светли фармерки секако. Битно горе да си во бело, да не штрчиш од толпата :)

океј е брат и јас сум против ама неам на лагер бела панталона,а не сум обожавател на белата,ако купам така ќе ми стоат тоа ми беше муабетот..... :cool:

guys....ја сјебав картата кога ја купував,земав 2 и во брзинка непромислено за да ја одделам ја скинав на погрешно место. И сеа тетката ми дади и фискална каде што е се прописно откуцано дека 2 карти се заедно купени,прашањето ми е дали ќе имам проблем (заедно ќе влеваме со другиот) и картите да ги покажиме со фискалната ? (некој поупатен ако може да одговоре) ако не ќе мора нова карта да земам јас :mad:

vtu-2012-0.jpg

Пепси_ Од кај што си ги купил двете карти (или тетка ти, не е битно) отиди со фискалната и побарај им да ти ги сменат. Горилите на врата 90% ќе ти направат проблем.

Пепси_ Од кај што си ги купил двете карти (или тетка ти, не е битно) отиди со фискалната и побарај им да ти ги сменат. Горилите на врата 90% ќе ти направат проблем.

Не сакаше брат одма и реков,вели неможам да ти дадам други трте мрте ,абе мамицата како ме изнервираа тогаш преку ред дебили едни се брзале за лотото немале време и на крај од нервоза ја поебав јас работата.....ваљда ќе купам нова карта како по сигурна опција незнам што да правам ќе прежалам 250 денара.

Не сакаше брат одма и реков,вели неможам да ти дадам други трте мрте ,абе мамицата како ме изнервираа тогаш преку ред дебили едни се брзале за лотото немале време и на крај од нервоза ја поебав јас работата.....ваљда ќе купам нова карта како по сигурна опција незнам што да правам ќе прежалам 250 денара.

Зашто да не може да ти даде? Штедат на хартија? Празна Метрополис ќе биде? Отиди пак, види ако нејќе милом, ондак силом.

Уствари од кај ја купи?

Од тобако ја земав :confused:
значи најпаметно ти е да контактираш со некој админ на www.whitedimension.org или да пишиш порака на www.facebook.com/whitedimensionmk,ќе ти вратат сигурно.По мое,не мислам дека ќе има некаков проблем,мене истото ми се случи на Paul Van Dyk кога беше во Охрид,барем таму ова не претставуваше никаков проблем.поздрав

Ќе ја 'рсне ли Novy
?

:)

P.S. Дали некој има земено FanPit карта и кои се очекувањата ? На официјалната страна забележав дека Dj-от е насреде метрополис, а FanPit областа - околу Dj-от. Па да прашам - дали возбудата е поголема во FanPit просторот или сеедно е ?

Дали некој знае како да се земе мајчка со лабел white dimension оти гледам на страната има нешто такво пратив маил но еве нема одговор ?

Дали некој знае како да се земе мајчка со лабел white dimension оти гледам на страната има нешто такво пратив маил но еве нема одговор ?
и јас едно време се понадевав на маичка,пишав мејл,но го добив стандард одговорот "маичките ќе се делат рандом,по пат на лотарија". Значи ако не е чичко ти во организација нема да добиеш :D

Ќе ја 'рсне ли Novy
?

:)

P.S. Дали некој има земено FanPit карта и кои се очекувањата ? На официјалната страна забележав дека Dj-от е насреде метрополис, а FanPit областа - околу Dj-от. Па да прашам - дали возбудата е поголема во FanPit просторот или сеедно е ?
јас си земав фан пит ... чисто заради желба да видам дали ќе биде поголема возбудата околу дј-от ... :D

На том нови коа бев пред 2 години у колосеум ништо посебно не ми беше , ептен лабав не ми се напрај атмосфера некако :) , ама ај ваљда ке биде боље сеа па ке имате добар провод

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom