Апел до сосетката

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
lele zarem i ova e mozno vo makedonija:pos2: :pos2: :pos2:

во Македонија хмм... уште што има не си свесен ама ај да не ја праиме големата :)

brat mozno e mozno ne u makedonija samo u radisani ali so vika nekoi luge bas nemaat popametna rabota

Абе ајде нека шета не е нормална нека се губи гад невиден е тааа

Јас имам една сосетка клинички случај за Бардовци, која фрла по колите паркирани долу пред зградата, бидејки чистев сабајлево од колата остатоци од праски, домати, и некое недефинирано благо. Инаку имам оштетувања на кровот од онаа семката на праската, и изгледа како град да ја ударил.
Ја видов и едвај се воздржав да не ја удрам, ама и се издушив онака со кеиф да и е**м мамето нејзино.

нека не ми троапа на врата и да ми сере дека галамиме

Во македонија Скопско и се е можно,
Седиме ај другар пред зграда онака кај 2 саат вечер и си муабетиме и кога одеднаш онак вода одозгора плиска, а што е најтраагично не може нас да не погоди туку „невини минувачи” погодува, и другаров вика само амлку подалеку од таа тераса којзнае со што може да фрли, можно е и црево да уклучи.

Eve najdov uste edna slikicka od ova hahahhaha:):):)

Леле Мона кај е откопа сликава , ми се згади а тамам сакав доручек да си купам ама сеа,...... бљааак :je:

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: ]
E sto nema da vidis

decki idete na on net ima vakvi kolku vi dusa saka jas sekogas koga ke idam se gazam od smeenje na vakvi makedonstini

komsike doagaj vecer da pravime sebap zs ako ne dojdes ke se kaes

So nema da im tekne od dosada

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom