RUN - фестивал @ Дом на млади, Штип - 07.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Тончи, шо праиме со маичката од прошлиот ран? Поклон да не ја даде? :)
Си ја чувам, една носам моментално на мене, а другата ми е во шкаф за кога оваа ќе ја оставам на перење да имам друга убава маичка за носење :)

Палам мечката и тргам, се гледаме в шчип :icon_mrgr:

Браво Штип!
И фала на гостопримството, се гледаме пак!
Супер народ, супер све, степо искина, мај мен :icon_mrgr:

521970_10150706900279193_578804192_9685498_997989998_n.jpg

Јако, пичке материне!
^ ме има на сликава, уствари само рамото и брадата ми се гледа xD (позади Иван, овај у зеленото)... типов растури.

Јако, пичке материне!
^ ме има на сликава, уствари само рамото и брадата ми се гледа xD (позади Иван, овај у зеленото)... типов растури.
Jako rece :) sme se prekrsile... nego koj bese DJ-ot so zatvori... ni iba majkata (:
(pisam od fax nemaat ovie kirilica)

Jako rece :) sme se prekrsile... nego koj bese DJ-ot so zatvori... ni iba majkata :)
(pisam od fax nemaat ovie kirilica)

Тој е тој, Иван Блажевиќ. И прошлата година го затвори и растур направил, а ја си заминав порано пошто не ми беше арно. фак! :eek:

Топ беше тоа на крај, олд скул макс до јаја само префрлија на геј хаус и пробаа да ми ја посерат журката, ама си излегов надвор.

Топ беше тоа на крај, олд скул макс до јаја само префрлија на геј хаус и пробаа да ми ја посерат журката, ама си излегов надвор.
Коа префрлија на геј хаус жити се... јас сум алергичен на то срање сигурно ќе приметев :)
--- надополнето: 9 април 2012 во 18:39 ---
Тој е тој, Иван Блажевиќ. И прошлата година го затвори и растур направил, а ја си заминав порано пошто не ми беше арно. фак! :eek:
Претходниот т.е. Октомврискиот и ја си заминав порано валда зато не ми беше јасно

Коа префрлија на геј хаус жити се... јас сум алергичен на то срање сигурно ќе приметев :)
--- надополнето: 9 април 2012 во 18:39 ---

Претходниот т.е. Октомврискиот и ја си заминав порано валда зато не ми беше јасно

Не октомврискиот, мислев на овој у Април што беше прошлата година. Во Октомври мислам дека не беше он.

Си бил попијан од мене значи :icon_mrgr: пред затварање на журката се деси ова и крајно ме изненади по што своеволно го напуштив локалот, притоа должејќи 10ден на шанкерот, јбг.

Си бил попијан од мене значи :icon_mrgr: пред затварање на журката се деси ова и крајно ме изненади по што своеволно го напуштив локалот, притоа должејќи 10ден на шанкерот, јбг.
не бев пијан бре... лол, едно пиво па се надув вода (:
не е важно сепак батката на крај искина

Тука имате поставено слики од RUN, регистрирајте се и можете да ги гледате.

Се моли манс да му го врати десетчето на шанкерот. :D

Другарчиња на фестивалот се имаше освен хаус, камоли геј хаус. А ако манс мисли на , тоа е химната на фестивалов и нема журка што е завршила без неа. И е далеку од геј хаус. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom