pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
Ајмо тазе реклама, потазе здравје.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си ја чувам, една носам моментално на мене, а другата ми е во шкаф за кога оваа ќе ја оставам на перење да имам друга убава маичка за носењеТончи, шо праиме со маичката од прошлиот ран? Поклон да не ја даде?![]()
Jako receЈако, пичке материне!
^ ме има на сликава, уствари само рамото и брадата ми се гледа xD (позади Иван, овај у зеленото)... типов растури.
Jako recesme se prekrsile... nego koj bese DJ-ot so zatvori... ni iba majkata
(pisam od fax nemaat ovie kirilica)
Коа префрлија на геј хаус жити се... јас сум алергичен на то срање сигурно ќе приметевТоп беше тоа на крај, олд скул макс до јаја само префрлија на геј хаус и пробаа да ми ја посерат журката, ама си излегов надвор.
Претходниот т.е. Октомврискиот и ја си заминав порано валда зато не ми беше јасноТој е тој, Иван Блажевиќ. И прошлата година го затвори и растур направил, а ја си заминав порано пошто не ми беше арно. фак!![]()
Коа префрлија на геј хаус жити се... јас сум алергичен на то срање сигурно ќе приметев
--- надополнето: 9 април 2012 во 18:39 ---
Претходниот т.е. Октомврискиот и ја си заминав порано валда зато не ми беше јасно
Си бил попијан од мене значиКоа префрлија на геј хаус жити се... јас сум алергичен на то срање сигурно ќе приметев![]()
не бев пијан бре... лол, едно пиво па се надув водаСи бил попијан од мене значипред затварање на журката се деси ова и крајно ме изненади по што своеволно го напуштив локалот, притоа должејќи 10ден на шанкерот, јбг.