- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
И што? Кај виде сличност помеѓу овој текст и оној во Вечер. Каде виде опсежна анализа на турското влијание врз Балканот овде? Да не зборам за непосменоста на написот во Вечер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па почна да се збори на темава за враќање на османлиското царство на Балканот, и ти пиша дека Вечер правеле анализи за 6 годишни деца. Така да јас ти постирав нешто што има врска со оваИ што? Кај виде сличност помеѓу овој текст и оној во Вечер. Каде виде опсежна анализа на турското влијание врз Балканот овде? Да не зборам за непосменоста на написот во Вечер.
Да, а поттик за зборување на темата и воведот на темата е од Вечер. Значи, не сум отишол оф топик.Па почна да се збори на темава за враќање на османлиското царство на Балканот, и ти пиша дека Вечер правеле анализи за 6 годишни деца. Така да јас ти постирав нешто што има врска со ова
Па не реков дека си отишол оф топик, кој кажа тоа.Да, а поттик за зборување на темата и воведот на темата е од Вечер. Значи, не сум отишол оф топик.