A1 телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очајни стануваат. . . Мислам дека со Вучиќ се претворија во Сител во најлошите денови. Жал ми е за старата добра А1. :nesum: Ако земам во предвид дека редовно счедам Бегство од затвор, Преживеан и Премиер лига испаѓа дека повеќе гледам Сител. За жал!!!:toe:

Затоа кратко и јасно: НЕ НИ ТРЕБА ТЕЛЕВИЗИЈА! Еден интернет пакет со 10 Мbps неограничен и ќе си спуштам која филм, серија, документарец и др што сакам и ЌЕ СИ ГЛЕДАМ КОГА САКАМ! Ако за “24“ ги чекав овие килавите од А1 ќе свршев работа...фино лепо си ги зедов од еден другар со интернет како погоре споменатиот и ги изгледав 6 и 7 сезона за 3 недели, БЕЗ РЕКЛАМИ И ВО МОИ ТЕРМИНИ!
Ашколсун. :tv:

Најкопиљска телевизија олку некој да биде против својата држава нема нигде:nerv::nerv::nerv:

Милион пати се обидував да комантирам на било што на А1 страната. Не ми објавија ни еден коментар, ако многу од нив ми беа со познатата реченица ,,А1 ве молам објавете’“:toe:
Кај нив коментарот ќе го објават само ако е Доле Влада, не чини владата и а1 супер сте:) Затоа се откажав, оние на кои им е платено да се коментираат нека коментираат, јас мојот став не им го кажувам веќе!

Сега во моментов иде разговор со министеркава за култура. Од прашањата, 2/3 на Чомовски му се во врска со албанци, малцинства и џамија. Ниски и глупи удари. Телевизијата е најмалку место за ширење меѓунационална омраза. Наместо тоа можеби требаше да пуштат барем еден документарец, да направат барем една емисија (истражувачка од одредена област, патеписна, за уметност...сеедно, има милион полиња на интерес). Уосталом, празна како и повеќето други со таа разлика што постојано држи и шири опасни тензии.

Сега во моментов иде разговор со министеркава за култура. Од прашањата, 2/3 на Чомовски му се во врска со албанци, малцинства и џамија. Ниски и глупи удари. Телевизијата е најмалку место за ширење меѓунационална омраза. Наместо тоа можеби требаше да пуштат барем еден документарец, да направат барем една емисија (истражувачка од одредена област, патеписна, за уметност...сеедно, има милион полиња на интерес). Уосталом, празна како и повеќето други со таа разлика што постојано држи и шири опасни тензии.
Министерката го уништи Чомовски во сите дискусии. Немаше што да каже па почна да тресе глупости за некои меѓу етнички односи. Браво за Министерката за култура:vozbud:

Шо беше ова бе, Чомо доајен на македонското новинарство. Затоа ни е такво новинарството кога имаме вакви “врвни“ новинари. Многу неспремен беше, а верувам дека се спремал за интервјуто. Човеков е толку години новинар, уредник и тел. водител а никако да се изгради целосно, со години е истиот.

Зошто рекламираат дека филм ќе има во ова време а сеа ми ја дават оваа есмералда:tapp:и вчера мислам вака беше:toe:

Нека идат у курац најавија филм,а тука ми даваат некоја циганка :tapp::tapp:

A1 mislam deka so ova sto go pravat ke potonat, aj vucic ama onaa lezbejkata sto ja forsiraa tolku po ekspluziv, talent, pa sega i voditelka ja napravija c c c Ajt u propast

nemaat nikakva primamliva programa vo prime-time terminitot,so onaa seherzad ne ubija vo poim,a site dobri serii kako csi miami pocnaa da gi emituvaat na polnok

ќе ја платат цената на водење на антимакедонска пропаганда и ширење на тензии :toe: нека пропаѓаат :smir:

Ме потсеќаат на Сител во најлошите времиња, УЖАС !!!
Освен Шехерезд и евентуално спорт не гледам многу А1.
Лани не сум се тргал од А1, сум гледал Премиер Лига, Македонско првенство, Преживеан,Операција Тријумф, Велики Брат,а сега што да гледам ? Можда Вучиќ да го гледам или пак Вести:tapp:. Стварно ме разочараја со програмава, се надевав дека ќе се подобрат али ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom