Чао машки пол...

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување

Dali mislite deka go snema maskiot pol

• Da

Гласови: 3 8,1%
  • Ne

Гласови: 34 91,9%

• Вкупно гласачи
    37
Тебе те одбанираа, ја научи ли лекцијата.
Ако немаш умно да кажеш, од во чек дис аут. Не секда де да смараш. ОК.

RealGirL напиша:
Астала виста срцки!!!!:pos:
Zamisli nie mazite po tolku dominacija da padneme na kolena kako robovi na zenite.
Закон работа еј...а па што ќе ви фали бе..:wink:

абе не си ласкајте од наше ребро искочивте треба да ни бидете захвални и да не почитувате , а и на крај краева џабе ви е без нас ништо неможете :poss: :poss:

абе го знам лекот бе за оваа работа ако е вистинита, секој месец ке замрзнуваме во фрижидер за длабоко замрзнуванје по некоја у хормозом или како беше ,и ете ти валда за 900 000 години ке имаме доволно резерви:pos2: :pos2: :pos2: :bravo:

OrTacE напиша:
абе го знам лекот бе за оваа работа ако е вистинита, секој месец ке замрзнуваме во фрижидер за длабоко замрзнуванје по некоја у хормозом или како беше ,и ете ти валда за 900 000 години ке имаме доволно резерви:pos2: :pos2: :pos2: :bravo:

многу филмови гледаш бе брат хиххихихихи:poss: :poss:

абе подобро филмови и фантазија него тоа што се предвидува:pos2: :pos2: :pos2:

Garfield напиша:
Се додека има вакви, ќе има и мажи:

TN_10mb.jpg

Се додека има мажи,ќе има и такви!!

Како тоа ќе немало мажи???:pishtoldz

Ahhh..ne se karajte bre..maski pol ke nemalo..pa naravno...i den denes imas zeni koi se vikaat zeni samo zatoa sto se so dupka megju nozete...jebes ti zena so nema smisla za romantika neznost i toplina!!! Prasaj denes 100 zeni i 100 muski...napraj anketa koj saka da ima deca..ako ne se 50% poveke na muska strana glava secam! Sve se smeni obrnuto..ako za nekoja godina ne slavime nie muskite 8mi mart eve na:)

Охооооо:zlo: :zlo: :zlo:

Шега на страна: не верувам во ова..(иако звучи примамливо :pos2: )

abe naucno e dokazano pa nie sakame ili nejkeme nekako ke si ja prifati me sudbinata.

барем нема да цепам дрва сам ,че си гладаме шпански серии,пари за на фудбал нема да давам,скари пиво че заборавам нема кафански певачици нема стриптиз барови,македонски спорт,тотал фудбал нема сега теа,бурма и вог сите манекенки че бидат со хормонски пореметување без цицина со влакна и дебели ...........има некој предности

StevoMC напиша:
So novite istrazuvanja e dokazano deka za 900 000 godini maskiot y hromozom ke go snema i so toa delumno ke go snema maskiot pol..
Јас гледав на Дискавери дека за некаде цирка 901 003 години ќе се развијат нови интелигентни женски и дека природата на тој начин ќе направи баланс на Силата во Универзумот и на планетата Земја. Постојниве ХХ-хромозомски жени ќе си останат а новиот поттип ќе бидат ХZ-жени кои ќе не заменат нас9у гледање фудбал, пиење пиво, чешање за ОО итн итн).
:vozbud:

e me zabole dali ke me ima posle 900 000 godini ??

ааааа кур ме боли за 900 000 години шо ќе биде..
а шо ќе праат женските тогаш, ќе си ги траљаат една од друга?!?:raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom