Чао машки пол...

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување

Dali mislite deka go snema maskiot pol

• Da

Гласови: 3 8,1%
  • Ne

Гласови: 34 91,9%

• Вкупно гласачи
    37
StevoMC напиша:
So novite istrazuvanja e dokazano deka za 900 000 godini maskiot y hromozom ke go snema i so toa delumno ke go snema maskiot pol.

А ти пак ептен се засекира и си ја испланира иднината,ко да ќе живееш 900 000 години.А и ја не сум доволно компетентна да пишам на темава пошто и мене ке ме снема кај и да е.А зако(п)н ке биде да се види како тоа станува мушко роб..........т.е не дека у денешно време ги нема ама ај.:vozbud:

StevoMC напиша:
... so toa delumno ke go snema maskiot pol.Delumno zatoa sto ke go ima maskiot pol no sepak so zenski karakteristiki ke bide so pomalku vlakna,pomalku muskuli i se sto znaci da se bide musko.

:pos2: Стевче, ама те исплашиле овие. Види сеа вака....абе ова го има и сега многу распространето Де...:raz: ...а да не веќе почнал овој процес А?
:pos: :pos: :pos:

Де бе жениве ама се попалиле, мислиш од утре го снемува Y хромозомот кај нас. Па на крај краева редно е и вие малку да завладеете:vozbud: Се шалам.

Буковец напиша:
Де бе жениве ама се попалиле, мислиш од утре го снемува Y хромозомот кај нас. Па на крај краева редно е и вие малку да завладеете:vozbud: Се шалам.
neka ne se palat moze na glava da mi se fatat(nejkev sramotnoto da go kazam):duel: :pishtoldz

taka znaci "maskiot rod e rasa sto izumira" a? c c c c c ako be ama neznam ova zenive so ke praat bez nas!! sea samo se duvaat i se mavaat u gruda a posle ke cmizdrat!

ako e taka da otvaram jas fabrika za vibratori barem mojot pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra.................................pra pra pra pra vnuk da e bogat coek :)

И што ќе ни е анкета? Кој од овде е компетентен и врз основа на што ќе каже дали мажите ќе ги снема или не? Не сма научници, па и да бевма пак нмемаше да знаема да кажеме. А па стварно што се загриживте вие за тоа што може да се случи по 900 000 год? Дали ќе постои планаетава до тогаш, со сите овие нуклеарни шитови, потенцијални војни...

prv pat slusam za takvo nesto!!Mozda ima nesto vistina u nego ama daj luge maskiot pol opaga ....pa bez nego ne bi mozel da opstane nitu zenskiot!!

Marata напиша:
И што ќе ни е анкета? Кој од овде е компетентен и врз основа на што ќе каже дали мажите ќе ги снема или не? Не сма научници, па и да бевма пак нмемаше да знаема да кажеме. А па стварно што се загриживте вие за тоа што може да се случи по 900 000 год? Дали ќе постои планаетава до тогаш, со сите овие нуклеарни шитови, потенцијални војни...

има компетентен само дали ќе ја види темава

RealGirL напиша:
:oftopic: што ќе каже Никола за ова-Како може вие жените кога сте секс машини да доминирате...вие се знае за што служите-:sekss:
НЕ нема нас ве нема ни вас:pos2:

Мое мислење за тоа што ќе биде за 50 години има тука
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=2343

скролни надоле ќе прочиташ мој коментар

Инаку и денес сме сведоци за унифицирање на половите, бришење на разликите. Нема да бидат 900к години туку помалку од 100.
Ќе нема потреба од постоење на полови, сексот ќе биде заборавен, ќе се изнајдат нови форми на уживање.

Bacillus gagous напиша:
има компетентен само дали ќе ја види темава

Тука има некој компетентен кој може да каже што ќе се случи по 900 000 години? И од научен и од секој аспект? Не верувам дека постои компетентен човек на планетава за тоа.

:zlo:Sme postoele i ke postoime!! Lelel kolku se napalija zenive ne mi se veruva ejjj. Dobro e nadezni se deka ke ke istrebat!:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom