Зошто има девојки кои глумат?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ајде постави ми прашање поврзано со темава...
Затоа што не гледам други прашања кои би можел да ми ги поставиш...А нели ако ја те прашам тебе нешто и ти ќе ми одговориш од личен твој аспект. Како и да е ја сум ти дал одговор на прашањата било тоа од мој аспект или од аспект на некој друг член овде на форумов, а тие прашања беа поврзани со темава...
eve,kako ke znaes deka nekoja devojka glumi?

eve,kako ke znaes deka nekoja devojka glumi?
Секој човек е способен да примети дали човекот со кого разговара е всушност стварно она што е или се прави нешто што би сакал да биде. Не е дека се фалам, али си иам ја некоја дарба ги приметувам тие луѓе. А и да не можам толку лесно да приметувам, па многу добро се знае дека моите врснички (нашминканите и дотераните за кои всушност и се збори во темава) всушност не можат да бидат тоа што се прават. Факт е дека на 17 години неможеш да изгледаш на 25 годишна. Па ако тоа не се приметува тогаш не знам како на друг начин би приметил...А и да, доволни се два збора со таква личност...Интелектот на тие личности е нула во споредба со оние кои навистина си се такви...Секој со своите способности, нели?

oti so glumenje polesno go postignuvaat toa sto go sakaat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom