Зошто има девојки кои глумат?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Се почесто приметувам дека има девојки кои на сила се прават "јаки пи*ки", недостапни за секого, си имаат свои барања без кои не би поминал никој кај нив итн, итн, итн, а кога веќе одлучуваат да се со некого, се однесуваат пониско од секоја нормална девојка ... Знаете на што мислам, да?
Е сега, што е тоа што ги тера да се прават тоа што воопшто не се? Нели не е во ред да го прават тоа, дека многу посмешно е кога ќе им ја пробие некој таа нивна маска и кога ќе се види колку поразлична особа се криела тука ... треба да се повлечат тогаш и да престанат да глумат лудило?
Успеваат ли таквите девојки во врски или се најчесто сами, токму поради тоа?
Дали е некоја тука таков тип и ќе сака да објасни што е мотивот за такво однесување?
Дали сте биле можеби некогаш и вие таква девојка, па сте сфатиле дека не е во ред тоа и треба да се вратите во реалноста?
Дали знаете некоја таква и што мислите за неа и сличните на неа?

Ха, може е пренаку*чен воведов, ама ме испровоцира една ситуација и така ми дојде да пишам ... посмирен одговор, ќе си дадам покасно:toe: :)

п.с. Еве и прашање за мажите за да не се почувствуваат отфрлени од темава ... што мислите вие за ваквите девојки и како би изреагирале кога би ви се паднала некогаш баш таква, а го откриете тоа откако влегувате во врска?:)

Ги има многу такви ама за жал мислат дека се центар на светот и дека се се врти околу нив а тоа е домашна култура ако дома од мала и одат по кеифот и се е за неа станува себична и ако не е по нејзин мерак ќе ти се качи на глава.

Ај да се обидам...
Мислам дека тој вид на девојки малку има проблем со зборот критериум кој се разбира секој го има.Значи имаме девојки кои најнормално гледаат на една ситуација, си имаат определени критериуми и знаат што сакаат, но не се дигаат и не се прават јаки пи*ки, ама имаме и девојки кои што мислат дека се центар на светот, можеби малку грубо ќе звучам скоро искомплексирани се со тоа дека никој не е доволно добар за нив.

Дивајн, ова ти е дефиницијата за шмизла.

Кој високо лета, ниско паѓа...:star:

Jac мислам дека тоа го прават смо искомплексирани девојки, влагаат у филм и мислат којзнае кои се дека светот без нив не се движи.Се сметаат за јаки пи*чи, а всушност и не е така. Само штета е што ги има мал милион таквите.

Иначе супер тема баш интересна:bravo:

Lady Satori напиша:
Ај да се обидам...
Мислам дека тој вид на девојки малку има проблем со зборот критериум кој се разбира секој го има.Значи имаме девојки кои најнормално гледаат на една ситуација, си имаат определени критериуми и знаат што сакаат, но не се дигаат и не се прават јаки пи*ки, ама имаме и девојки кои што мислат дека се центар на светот, можеби малку грубо ќе звучам скоро искомплексирани се со тоа дека никој не е доволно добар за нив.

Pa ona go kaza seto toa so ja sakav da go kazam:) Znaci postojat i devojki koi sto ne im e celta da se pravat jaki pi*ki so svoite kriteriumi, a ima i takvi koi sto se pravat deka se nedostizni za sekogo, a vsusnost ako im se dopadne tipot epten go pokazuvaat svoeto vistinsko lice. A zosto e toa taka? Pa sto znam, mozebi poradi toa sto sakaat site da mislat deka tie se nedostizni, a retki se onie koi sto im go znaat vistinskoto lice. Poznavam edna vakva, porano mi bese drugarka, ali sega ne :)

Јас па мислам дека таквите девојки никогаш не биле центар на внимание во своето семејство па се трудат тоа да го надохнадат на друг начин. Затоа кога ќе допре до нив некој тие се сосема спротивно на тоа што го глумат зошто не се такви и не знаат како да бидат :kez:

Мислам дека тоа се девојки кои едноставно плачат за внимание. Дали им успеваат врските незнам, ама зашто да не.

такви девојки има многу повејке одколку со мислиме, таквите многу ме нервираат, ама затоа имам еден начин на понашање со таквите шо ги носи на памет.

Збориме за оние девојки кои кога поминуваат мислат времето застанува?Мислам дека тоа доаѓа од фактот што машките се залетуваат по оние недостижните...по оние што неможат да ги имаат..и сега ај ке глумиме пички...типки што пазат со кои идат и си поствавуваат критериуми во кои и самите им е тешко да поверуваат...и од тука почнуваат врска се симнуваат маските и остануваат разочарани глумците кои што ја ватиле "тешката"цура!

RealGirL напиша:
Збориме за оние девојки кои кога поминуваат мислат времето застанува?Мислам дека тоа доаѓа од фактот што машките се залетуваат по оние недостижните...по оние што неможат да ги имаат..и сега ај ке глумиме пички...типки што пазат со кои идат и си поствавуваат критериуми во кои и самите им е тешко да поверуваат...и од тука почнуваат врска се симнуваат маските и остануваат разочарани глумците кои што ја ватиле "тешката"цура!

Potpolno u pravo...:bravo: ...deneska lugjeto se pretstavuvaat ona sto ne se..a ne ona sto se...taka da site si glumat, a zenite se sustestva koi baraat perfekcija ne samo vo drugite nego i vo sebe. Okolu toa zasto ne se ona sto treba da se...verojatno se plasat da si priznaat..cak i na najbliskite!

abe tie zenski najmnogu me nerviraat. jas vaka gledam na niv. jakite zenski nemaat poteba od prepravanje deka se nedostizni i red drugi raboti. e sega ovie drugive se obicno najgrdite, so nikoj ne gi saka i se nesposobni da si fatat decko. zato tie moraat da najdat nacin na koj bi privlekle nekogo. ima razlicni maski pa nekoi se zaletuvaat po niv i posle ko ke vidat so kogo si imaat rabota se kajat ama kasno e zato so cel grad ke gi zaebava a zenskite ke mu go napravat istoto i na drug.

da da mislam deka so ovaa tema tocno ja kazuvaat definicijata za smizla.se soglasuvam.

1.Девојки ( а и дечки секако ), кои имаат свои критериуми, ставови по одредени прашања, па и меѓучовечките релации...не сметам дека „се прават јаки пи*ки„...тоа и СЕ. Познавам многу такви и девојки и дечки и само можам да им пружам рака.

2.Ако тоа за посматрачите изгледа дека некој глуми недостижност или лудило и дава слика на искомплексирана личност...негов проблем.Нека ги игнорира Бе.

3.Тоа кога се во врска, секој одлично знае што љубовта може да направи од луѓето и на какви се жртви сме изложени во името на таа љубов. Што не значи дека некој глуми па во врска се покажува вистинското лице.„Љубовта е навистина жешка,но никогаш не знаеш дали ќе ти го загрее срцето или ќе ти ја запали куќата.„

4.А глумици ( и глумци )...па веројатно има и такви и сигурно им е убаво штом се нашле во таа „професија„...се додека не се спушти завесата на штиците што живот значат.А после?...е после,некоја штица ќе ги опне толку силно што ќе останат приземјени засекогаш.:pos2:

П.С. Дивнееее....ти спаѓаш во точка 1:love2:

Да се надоврзам на муабетот на тетката над мене..

Мора да постои некоја граница, некоја бариера која потенцијалниот ебач ќе треба да ја помине за да дојде до убавата девојка. Убавите девојки не може да се даваат себе си на секакви некомпетентни лигуши, мора да постои селекција. Дали тоа ќе биде естетска од типот симпатичен е, да би се ебела со него, социјална, да тој е директор, ќе ме прими како секретарка, или финансиска, 200 евра си се 200 евра, ќе замижам и проголтам, не е воопшто важно. Тоа што е важно е дека општествени отпадници, клошари, не треба да имаат пристап до најјаките девојки. Затоа се развива механизам како глумење прво кај девојките кои имаат право да го користат бидејќи се реално загрозени од неважни шупаци, а после тоа се пренесува и кај обичните девојки кои сакаат да бидат она што не се и почнуваат да ги имитираат.
На крај..убавите девојки треба да се спазуваат од сиромашни или несимпатични момчиња и сите методи кои ги користат за тоа се прифатливи.
Просечните и не толку убавите девојки кои го имитираат овој лајфстајл треба да бидат постојано понижувани и заебавани за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom