Што ви даваат од дома?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
marihuana1.jpg

Ова ми даваат наутро и после цел ден сум расположен. А не знам што е , али делува :toe:

Темава е преполна со глупави постови и тоа со право. Навистина е добра тема за дискусија но насловот е МИЗЕРЕН !!!

ми даваат по две врели шлаканици наизменично на двата образи :wink:

иначе татко ми и подари на мајка ми за 8-ми март пред 2-3 год. вибратор(а ме лажеа дека дилдо било) :toe:

пари друго ништо. аааааа да! и мислат со моја глава. значи јас не мора да се мачам многу да мислам,тие се средуваат:nesvest:

Од седум дена во неделата они осум дена ми даваат да јадам граф

Во секој прилика даваат максимум од себе,некогаш морам да почнам да се расправам со нив за да престанат да ни даваат се во послужовник за да едноставно малку се погледнат себе,да посветат 1/3 барем за нив.Ние имаме доволно,кога ке размислам тоа е дури и повеќе од доволно.Кров над глава,не си легнуваш гладен,не одиш бос,кога сакаш излегуваш,секогаш имаш пари во тебе ако не повеќе барем 100ден.Го ценам она што ќе ми го остават во главата,во срцето,оние совети,мисли,поговорки што не се забораваат.За она човечкото што денес се повеќе ја губи вредноста.Затоашто децата се опсипуваат со пари,телефони.злато... наместо еден топол човечки збор кој ќе им го рстрепери срцето.Да се научи да се цени туѓиот труд,да не се омаловажува,да не се делат луѓето на класи...но на кому да кажеш..

Фала му на Бога што моите родители имаат замислено друг цел.Цел која во животот ќе не направи подобри луѓе,цел по која сигурно ќе чекорам со крената глава не срамејќи се од кај сум и која сум...
Знам дека имам родители за пример а моето најголемо достигнување ќе биде доколку успеам да задржам барем еден дел од тоа што тие го носат во себе и успеам да го пренесам на моите деца. :)

Дома ми дават.. Се шо ќе посакам. Кога ке ги изнервирам:cool: :cool: така викат СЕ ТИ Е ДАДЕНО

Ми дале убави спомени, кров на глава, слобода на одлучување, подршка секогаш кога мислев да се откажам од соништата, ме научија да се почитувам и да имам отворен ум, добра генетика и да ги ценам парите.

Нервози,нервози,губење живци,расправии и воглавном тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom