Валда многу го поддржуваш законот против пиратерија. Да не си еден од нив?
Срамота е да бидеш себичен за некоја работа. Не е кизнај колкава работа за да ти пиши па да му бараш пари. Тоа и бара момчето, програма за која ќе може сам да си ја контролира. И да си прави цедина. Па самото тоа што кажува дека сака да прережи филм на цд и да биди забранет на што ти лили? филмот да не му е оригинален купен? Значи немој да ширите толку себичност од себе. Каква сака нека биди работата, ако можеш помогни му, а не ти да се правиш паметен да го поддржуваш законот за пиратерија. Да можам, јас ќе му помогнам и нема да ми биди страм.
Те разбирам што ми бараш, но секако нема да се сложам со постот
@sartan. Не се замарај да бараш некој со пари. 1 спрема 100000000 се тие што сакаат пиратеријата да запре. АКо можеш и ако се снајдиш, најди си пиратска програма и ич не ги е*ај. Едно да ти кажам. Интернетот беше секогаш беспари, а сеа ни го направија за влез да плаќаме. До каде ќе оди? На сите ни треба интернет, зошто тоа да биди се со пари? Ич не ги е*ај и пронајди ако можеш таква програма. А ако имаш идеја некоја, слободно пиши ми, ќе разговараме.