Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А во однос на тоа дека ваши гени ќе шетаат , што е со крводарителството?
Грешно се изразив,извини , ама сепак твоја крв тече во друго тело , како што спомнаа претходно другитец ц ц ц...никакви гени не даваш со крвта, ништо неможеш да наштетиш...незнам колку си информирана ама еритроцитите немаат јадро така да не пренесува никаква генетска информација
Грешно се изразив,извини , ама сепак твоја крв тече во друго тело , како што спомнаа претходно другите![]()
Зашто би ме плашело ? Би бил радосен што сум им го разубавил животот на некој несреќен пар...и што ако тече твоја крв во друго тело..че течи че истечи..и нема потоа да има ништо твое..а друго е со една полова клетка придонесувш за нов индивид да се создаде и кој цел свој живот че биди дел од тебе..твои гени...али и тоа не е толку страшно...што па си дала една клетка, ама пак че спомнам...колку полу браќа и сестри после че има на светов...и веќе има, тоа не ве плаши!?
Зашто би ме плашело ? Би бил радосен што сум им го разубавил животот на некој несреќен пар...