Дали би донирале јајце клетки или сперма?

• Креатор на темата Креатор на темата Ineka
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би донирале јајце клетка или сперма за 5000$???

• Да

Гласови: 166 68,3%
  • Не

Гласови: 77 31,7%

• Вкупно гласачи
    243
Дали би донирале јајце клетка или сперма за 5000$???

За 5000$ ако треба 5000 пати ќе донирам. По 5 пати дневно, отприлика помалце од 3 години. Ем пари само со :drk:, ем македончиња по цел свет.:vozbud:

Hmmmmm ... so znam... sumata e primamliva, ali pomislata deka iam nekade nesto moe nekako me kopka ... ako veke itno mi trebat pari bi donirala

Не би дарувал,нејќам да имам деца ширум светов.

Ајде ве молам, каква сума е таа 5000$ за работа толку огромна. За 1,000,000$ би можел да се размислам, но да знам дека некаде имам мое дете кое сум го продал за ебени пари и кое не ќе ја има мојата поддршка и љубов што сум должен да му ја дадам за ебени 5000$ што со 6 месеци работа во две смени и кај нас можеш да ги заработиш(Просечна плата во P.М е 450$) - НИКОГАШ !!!:nenene: Кукавичлук е тоа, доколку ви е за парите, а инаку хумано е да се донира во праав смисла на зборот(без парична надокнада) затоа што многу двојки неможат да имаат деца. Тоа е за респект.

Можеби расте некаде моментално дел од мене а за тоа незнам :toe:.

ЗАтоа не ми е проблем да донирам сперма.

A ваква ствар во македонија има ?

Зошто се чудиш? Мислиш сме толку назад со технологијата? Ова е обично ин витро оплодување. Кога во еден брак, од мажот или жената еден е неплоден и кога тие ќе одлучат да го направат тој чекор кога земаат јајце клетка од друга жена или сперма од друг маж за да имаат дете.

Би дал ама да знам на кој сум дал ,за да не биде после полу брат и полу сестра или обратно да се венчаат или нешто слично.

ма и за бес пари би донирал... убаво си кажаа погоре.. македонци по цел свет.. хиихи
не, сериозно.. зашо да не би донирале? без разлика дали за пари или не? вака или така при секс со девојка ти таа сперма иде у канта, ако се самозадоволуваш да не речам ако :drk: у шоља.... нема ефект
вака дај кај шо треба и ке биде искористена како шо доликува :smir:

Би и донирал само на Моника Белучи.....а лот оф Спрм...!!!!!!!!!!!
:vozbud:

Ако донирам јајце клетки, нели тоа го прави детето мое? Тоа веќе не е помош, тоа е позајмување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom