Еикосаноиди од цел пост, ти се фати за рацете на Коби што му биле у џеб а никаде не го спомна педерскиот потег на Гејд.
Па уште и го окарактеризира тоа ко африканска стока ...

Чудна работа, се прашувам зашто
.
Ami ja ako kazev se u mojot post , advokatite na Lakers bi ostanale bez rabota na forumov i kako ti bi imal milion postovi..............a...............
Jas nemam videno na All Star natprevar (imam gledano se od 1990 navamu a i retro utakmici 1977, 1984/87 !) igrac od prvata postava, so ogled kolku spektakularno go najvuvaat (i osobeno poseldnive 5-6 e prenatrupano so koreografija/efekti) celo vreme da gi drzi racete V dzep, pa duri i imeto koga mu go spomnaa duri togash samo ednava raka ja izvadi na zorle, da im otpozdravi.......toa najmalku go ocekuvav od KObe............ti kolku sakash brani go ........ama coekov e PROST......vo takvi momenti toa samo moze nekoj da go napravi za da si dade na znacenje/ego....demek nego seedno mu e so go odbrale........znaete jas sum kobe bryant...........ko taksi da ceka za bolnica na -30 sabajle a ova mu kasni 10 min.........seljak, nema ponashanje dzabe prsteni
i za toa so postignal nema zbor........ama nepotrebno ja svrte temava all star so Kobe VS svetot.............odmori malce ..............5 seminarski za bryant (so korici, so spirala) ekspresno gi svitka za sekunda (duri i ja ti zaviduvam)............ami tolku im cuka na forumov i odma da ti se pridruzat brakata od advokatska kancelarija LA so najglupite diskussii ovoj VS onoj vs toj.............
i ne dramatiziraj tolku za Wade ......covekot ne beshe tolku grub..........nekogash malku e dovolno za belja........(so potres igral, so infuzija......zatoa promashuval.....celi filmovi se iznapravija, pa eve kaj e Hollywood )
(VO KONTEKST NA WADE I LICNITE) koga sme kaj grubata igra/fauli odi svrti postari all star utkmici koga se igrashe najnormalno....t.e. po nishto all starot ne se izdvojuvashe od obicna utakmica, samo so najdobrite.....odbrana 1/1, kolektivna so prevzemanje.....tempo/intensitet na nivo (ne samo trcanje ko ulavi i besenje na obrac)......i se pravea 20 licni uhste 1 cetvrtina.....banani kolku sakash ...........cepelin da.....3-4 a ne 100 sekoj 2 napad........celi 48 min se igrashe pod GAS.......poslednive godini toa all starov se transfromirashe vo "drugarce, de trgnise da ja zabijam, te molam ostaj me, merak mi e mnogu " i sebichenje do besvest i licna statistika
za domashno preporaka all star 2001 ............da vidite sto e kolenje/kosharka............a ne gluma i cepelini.........(vidi na krajot kako east koga tepa cela klupa ripaat i proslavuvaat ko nba titula da osvoile SITE .......toa e onoj mentalitet poinakov/shmek, a ne celebrity PUVANJE so racite v DZEP !!!!!!)
40 poeni na all star u 2013 ne vredat ni kolku 20 u 1997 !!!!
i drug pat citaj gi poarno moite tekstovi.........i ne vrti temi............