Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
не се само нашите пошти за жалење.
една пратка пола свет го помина ради грешка на германицте или швајцарците. тие наместо тука го пратиле во англија, од таму во бразил и после пак назад. и ај сега на кој да му веруваш.
битно стигна по два месеци(y)

Дали некој купувал книги на старо од AbeBooks.com, ме интересира дали испорачуваат во Македонија?

Ја бива, мене ми стигна... само ќе чекаш 1 месец, тоа е главниот проблем, другото е океј.

и јас има нарачано, два пати, чекав точно 30 денови во двата наврати. иначе има многу корисни работи на сајтот

Порачка од америка преку usps, тракинг бројот вика дека е уште во америка веќе една недела? Како оди го упдејтираат ли воопшто или одма ќе пиши дека стигнало само во Македонија.

Еве линк за регистрација од страна за суплементи и производи за здравје и убавина каде имаат намаленија и се многу поефтини о останатите страни ако сакате да порачате, со овај линк имате 10 долари попуст а толку е и достава до 3 лбс т.е. 1.5 кг, значи муфте имате достава , нема што закон страна, внесете држава Словенија, а кај Општина Македонија и ке стигни за 10 дена кликни тука за линкот

Колку провизија зимаат Вестерн Јунијон за нарачка од 20 евра?

Дали ако купувам директно преку дебитна ќе ми земе некаква провизија за претворање на еврата во долари?
Пример имам 15 евра, сакам да купам нешто што е 20 долари, дали ќе ми земе точно толку или ќе побара уште некое евро + ?
--- надополнето: 12 април 2012 во 19:21 ---
И шипуваат ли newegg кај нас?

Имав порачано во ист ден рачен саат и очила за сонце од dealextreme.com.Е сеа ми стигнаа само очилава а часовникот го нема.Можно ли е некое копиле в пошта да си го земи часовникот?
инаку пратката е испратена на 3/23/2012 11:30:45 PM

Имав порачано во ист ден рачен саат и очила за сонце од dealextreme.com.Е сеа ми стигнаа само очилава а часовникот го нема.Можно ли е некое копиле в пошта да си го земи часовникот?
инаку пратката е испратена на 3/23/2012 11:30:45 PM
Можно е, како не.. оди до/јави се во Пошта и објасни што, како и од си порачал, кога стигнала пратката и што треба да содржи. Ако не ти помогнат, пиши им порака на тие од DX дека не стигнала пратката.. може ќе ти дадат ваучер некој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom