КадеВечер хакнат

• Креатор на темата Креатор на темата Ryan Giggs
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.992
Поени од реакции
22.197
Локација
Скопје - Македонија
Веб-сајт
www.youtube.com
Дали исламистите отвараат уште еден фронт овој пат виртуелен за да докажат колку се јаки ? Знаеме веќе што се случува на терен , прашање е дали ќе трпиме и тортури на македонските веб простор останува да видиме наредниве денови !!!

http://www.kadevecer.com.mk/

81592212.jpg

Еден јако заштитен сајт што е кадевечер, што да ти кажувам... :)

Па мислам дека треба и нашиве малку да се активираат, што е ова, заспаа.

А тоа демек ќе покаже кој е појак зашто е ептен битна работа? Оф, леле...

абе едни хакери шо да ти кажам
се дур никовите им се “neTw0rk-c00d3R - CoLD-TrojaN - CraueeR.“ не се ништо повеќе од дечишта со интернет конекција

Никад не сум сфатил зашто ги прават така. Онака демек опасно звучат ако имаат мали и големи букви?

Ау пазете се, во името на овој има бројки, повремено ги зголемува буквите и има 3 зборчиња кои произлегуваат од софтвер или хардвер!!!

Ние сме биле расисти, нацисти, провокатори на исламот дури и на ракометни првенства итн.,итн. И пазете косовските братја ќе дојделе во одбрана на овие овде :facepalm:

А тоа демек ќе покаже кој е појак зашто е ептен битна работа? Оф, леле...

Замисли некој те тепа и малтретира на секое поле а ти само одговориш " зашто да вратам , што ќе постигнам со тоа ... убаво ми е и ќе си трпам цел живот"

Поентата е дека можат и прават а никој ништо не им може .. дали се цркви или веб страни се исто .. важно се Македонски ..

Ама хакерскиве имиња им се најјаки.
Колд Тројан, Нетворк Кудер :pos::pos::pos:

Не им обрнувајте внимание, дечишта симнале нечива скрипта од некој форум и изиграваат хакери.

Замисли некој те тепа и малтретира на секое поле а ти само одговориш " зашто да вратам , што ќе постигнам со тоа ... убаво ми е и ќе си трпам цел живот"

Поентата е дека можат и прават а никој ништо не им може .. дали се цркви или веб страни се исто .. важно се Македонски .

http://www.mpc.org.mk/

Ова ем црква, ем сајт. Опасно нели? -.-

Абе ај не ме заебавај, ебемти сајтот го хакнале. И тоа кој сајт. Освен спонзорушите кои се сликаат на журки, незнам на кого би го замарало ова. Освен, еве, сајбер нервозните патриоти за сајбер просторот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom