Sungerot Bob
Живеј го животот
За луѓе со скромен џеб доволно е едно дете без разлика дали е машко или женско, а за богати луѓе 3 деца е најубаво исто така без разлика дали е машко или женско, најважно е да се здрави живи 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a vprocem,zosto covek da cuva deca, koga pokraj ovaa recesija ,kriza.............. , koja ja cuvstvuva samo obicniot covek ,rabotnikot ,a ne i politicarite, tajkunite i taka i taka ke fatat stransko,vo potraga po podobar zivot, ke go posvetis zivotot na deteto ,a potoa ke go nemas ,ke si zamine
isto mu dojdeКако , тоа ке го немаш ? Тоа што нема да е до тебе не значи дека го немаш!
ЕЕЗа луѓе со скромен џеб доволно е едно дете без разлика дали е машко или женско, а за богати луѓе 3 деца е најубаво исто така без разлика дали е машко или женско, најважно е да се здрави живи![]()
I am selfish....-Мерлин МонроМене како едно дете дома, искрено и не ми е баш лошо..И не се согласувам дека ние единците сме посебични или позатворени...Единствена заблуда во којашто бев е кога мислев дека првите братучеди ќе ми го надоместат тоа...И се излажав - - многу и тоа поготово за дел од нив...Другарка и прва братучетка можеш да ја сакаш многу, но не да ја нарекуваш моја сестра како што јас обожавав да изјавувам за некои од нив...
Сега не се сложувате , но со текот на времето кога ќе се оформите како личности нема да можете еден без друг. Најубаво е да имаш своја крв за да споделиш тага и радост, посебно кога ги губиш родителите. Во детство и младост и ние се каравме, се боревме за место поблизу до родителите и нивна поголема наклонетост.Едно дете кикс еас!
И јас ако стигнам да имам дете, ќе имам едно, доволно е.
Јас со сестрата никако не се сложуваме, за ништо...
Секој со својата приказна, ми викаа пред 6-7г. така (болдираното), па пак ништо не се смени. И не знам за неа, ама барем јас не се борам за место поблизу до родителите, таков сум, поладнокрвен. Сите луѓе се различни, затоа неможе проказната за сите да биде иста. Само си кажувам мое мислење, де не мислиш ,,кој го е*е твоето''.Сега не се сложувате , но со текот на времето кога ќе се оформите како личности нема да можете еден без друг. Најубаво е да имаш своја крв за да споделиш тага и радост, посебно кога ги губиш родителите. Во детство и младост и ние се каравме, се боревме за место поблизу до родителите и нивна поголема наклонетост.
Сега не дозволуваме ниту да се намрштиме еден на друг.Прекрасно е чувството што постојат во мојот живот.