Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
t83erb.jpg

Уфффф:vozbud:
БИЧЕ РАТА КАЖУ СВИ:нинџ: ...
Мој фаворит на овој меч е Хрватска......
Реално гледано Хрватска има поквалитетен тим,поуигран,покажаа подобра игра(за око)....
Но како ќе се снајдат против одбраната на Србија,и голмаништето Станиќ ќе видиме...
Србите доколку го наметнат својот бавен стил на игра,имаат шанси.....
Прогнозирам тесен меч со малку голови.....

Интересно.... :icon_mrgr:
Незнам за кој да навивам....
Срцето ми вика Хрватска, ама ако загубиме од Словенија ќе мора за Србија да навивам :icon_mrgr:
Искрено посакувам Хрватска да победи, ама тоа да бисде изразено со разлика од десетина гола :icon_mrgr:
А и реално Хрватска е појака. Србиве не ме импресионираат нешто многу, мада имаар добри индивидуалци.
Колку што е добар Станиќ, толку е и Алиловиќ :icon_mrgr:

Искрено,Хрватска е институција за ракомет за Србија..Хрватите се константно класа тим последнава деценија.. Али ништо не се знае,било кој може да победи ќе има притисок и од трибините,каша попара ќе биде.. а навивам повеќе за Хрватска, а и Србија да тепа биче ми свеједно!

Се надевам дека после утакмицата ќе се пее оваа песна :D

Ова дефинитивно ќе биде поинтересно на трибини. Хрватска е за нијанска подобар противник, ама победникот ќе се открие уште во првото полувреме!

Ќе навивам за Србија нормално!

АЈМО АЈДЕ СВИ У НАПАД !

srbija%20flag-354300.jpeg

За браќата хрвати секако, ама ако тепа Словенија со нас ќе се тресеме тука сите за да тепа Србија.

Хрватите се класа, Србите се домаќини. Ништо не се знае. Јас им давам блага предност на Хрватите затоа што имаат искуство во „жешки“ натпревари, а ги гледав прееска изјавите на ХРТ2 и можам да кажам дека имаат и ладни глави. Викаат дека веќе 10 години се во врвот, и овој пат се во полуфинале иако не се надевале, дека шансите се изедначени... Мислам дека притисокот е тотално врз Србите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom