Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од друга страна борбата за 5 место ни ја овозможи Репрезентацијата на Србија.
СЛушнав утре било финалето?
Таму уште подобро, беа пречекани со бакљи и оние леткине незнам како да ги наречам.
Ај бе не го дрви само со Милојко, глеј си за тебе и слави си ги успесите. Наместо нешто паметно да напишеш ти повеќе од Милојко го тупиш за Србија и србоманите.Наумче е ЅВЕР!!!!
И кире исто !
Милојко,твоите гомна и злато да освојат нема толку народ да се собере,и толку еуфорија да се створи.
Цицајте и цркнете од мака,србомани,бугарофили,и племе !
П.С. Навикнете се,дури сега почнуваме да се соединуваме и радуваме !
Од друга страна борбата за 5 место ни ја овозможи Репрезентацијата на Србија. Јас не би го наградил тоа. Но и не би претерал со критики за да не почна она македонското, љубомора завист и све да отиде у курац.
Од сево ова најголема корист има Владата, Портата Македонија и споменикот на Александар Македонски.
Најголеми губитници се децата кој се лесно подложни на влијание и самите ракометари кој според мене незаслужено беа дочекани на ниво на Кошаркарите.
Не ги провоцираш. Смешен излагаш. Славиш нешто што за твојте соседи претставува неуспех, ако ги искључиме албанија и бугарија.
Ти ако си искрен/а треба ако си фан на ракометот и ако си ги гледал/а натпреварите знаеш каква атмосфера имаше во секој кафич во секој дом па и на плоштад. Сите бевме задоволни и среќни и што има лошо во тоа да ги пречекаме на плоштад и да ги поздравиме заради задоволството кое ни го приредија. Башка што овозможивме квалификации за ЛОИ што е невиден успех за екипен спорт кај нас.Што е патетично? За Србите не коментирам. секој што ќе каже да бидеме реални ни пуштија србите значи или е самиот србин или е србољуб а најмногу од се нема врска од спорт.Знам дека многу ќе ми замерат за постов али имам право да си го кажам своето мислење...
Браво за ракометарите, за нивниот труд и одлична игра...Им посакувам многу успех понатаму...
Но, ова што се прави деновиве е крајно патетично и малоумно. Вакви прослави се прават за освоен медал (бронза, сребро, злато...) а не за 5-то место и сл. Како и да играа - освоија 5-то место и тоа е факт...Па Србија го имаат светскиот шампион Новак Џокович па не прават вакви патетики со фаланги и Гоцеви раси и тераси...
И нели приметивте дека Србија ни ја даде утакмицата? Колку сакате негирајте али факт е...Како прво за време на утакмицата не ни имаше дојдено многу од српските навивачи и "поразот" што го доживеаа Србите не им правеше никаква разлика во пласманот...А за нас беше значаен и тоа како...
И тешко на нашиве спортисти ако не се странските клубови за да ги купат...Во македонските спортски федерации челниците се мрднаа од крадење, а поготово во фудбалот...Ако нешто имаат заработено ракометариве тоа е од странски клубови, ако на пример Борко кој играше во Шпанија...Тешко нив ако чекаат од овие овде...Сите патриоти, а кога треба да се краде први се!
Знам дека многу ќе ми замерат за постов али имам право да си го кажам своето мислење...
Браво за ракометарите, за нивниот труд и одлична игра...Им посакувам многу успех понатаму...
Но, ова што се прави деновиве е крајно патетично и малоумно. Вакви прослави се прават за освоен медал (бронза, сребро, злато...) а не за 5-то место и сл. Како и да играа - освоија 5-то место и тоа е факт...Па Србија го имаат светскиот шампион Новак Џокович па не прават вакви патетики со фаланги и Гоцеви раси и тераси...
И нели приметивте дека Србија ни ја даде утакмицата? Колку сакате негирајте али факт е...Како прво за време на утакмицата не ни имаше дојдено многу од српските навивачи и "поразот" што го доживеаа Србите не им правеше никаква разлика во пласманот...А за нас беше значаен и тоа како...
И тешко на нашиве спортисти ако не се странските клубови за да ги купат...Во македонските спортски федерации челниците се мрднаа од крадење, а поготово во фудбалот...Ако нешто имаат заработено ракометариве тоа е од странски клубови, ако на пример Борко кој играше во Шпанија...Тешко нив ако чекаат од овие овде...Сите патриоти, а кога треба да се краде први се!
З
нам дека многу ќе ми замерат за постов али имам право да си го кажам своето мислење...
БРАВО! Браво за дочекот, бев и пред Бисер и на плоштад и ми се направи меракот.
СЛЕДНО ДА СЛАВИМЕ ОЛИМПИСКИ МЕДАЛ НА ПЛОШТАД!