RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Во право си, но ете тој менталитет кој со години ни бил развиван во гените полека се губи. Полека но сигурно почнавме да веруваме во Медали, во Олимписки игри и работи кои пред неколку години беа научна фантастика. Јас лично секогаш сум верувал во нашите спортисти но во минатото имав впечаток дека мојата верба е поголема од вербата на самите спортисти. Денес тоа не е случај, а веќе не демантираа Кошаркарите не демантираа и Ракометарите а не демантира и Наташа Илиевска како шампион на светската карате лига. За жал сеуште има и такви кои во себе се радуваат на неуспесите и кои сеуште со иронија гледат кон успесите на нашите репрезентативци.
Но темата не е отворена за таквите туку за сите оние кои мислат дека треба да им се одаде почит на ракомтарите, пред се поради пожртвуваноста и големата желба да се игра во полуфиналето и на олимписките игри.
П.С. Незнаев дека си девојка но со тоа само докажуваш дека девојките имат понекогаш поголеми „м...„ од мажите.
Сосем ти ја разбирам намерата и позитивниот контекст. Само мислам дека малку е избрзано. За мене не е готово до последното судиско свирче