Карти за Белград

• Креатор на темата Креатор на темата HEATHY
  • Време на започнување Време на започнување

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Веб-сајт
www.zolta.com.mk
Ајде оние што купуваа карти за Ниш нека кажат како дошле до карти, како ги купиле
Секој кој што има информација за карти нека пишува овде
ОДИМЕ ЗА БЕЛГРАД!!!

сабота МАКЕДОНИЈА-Данска 16.15
понеделник МАКЕДОНИЈА-Полска 20.15
среда МАКЕДОНИЈА-Србија 16.15 (тогаш пишува ама би требало да го сменат за во 20.15)
Ајде тие што имаат можност да идат, одма да купуваат карти!! Да не ни ги изнакупат србиве, зошто заебано е со картиве, дневни се, не се само за една утакмица и неможе ние сите карти за нашата утакмица да ги имаме, баш заради тоа... србиве би требало да ги изнакупуваат и да останат помалку за нас, Затоа навалете!!

http://papillon.com.mk/index.php/belgrad21-25012012

сабота МАКЕДОНИЈА-Данска 16.15
понеделник МАКЕДОНИЈА-Полска 20.15
среда МАКЕДОНИЈА-Србија 16.15 (тогаш пишува ама би требало да го сменат за во 20.15)
Ајде тие што имаат можност да идат, одма да купуваат карти!! Да не ни ги изнакупат србиве, зошто заебано е со картиве, дневни се, не се само за една утакмица и неможе ние сите карти за нашата утакмица да ги имаме, баш заради тоа... србиве би требало да ги изнакупуваат и да останат помалку за нас, Затоа навалете!!

Јас пробав од официјалната да купам ама никако не ми ја отвораше страната за продавање на карти.

Не се отвара веб страната.

изгледа е преоптеретена,веќе 40 мин. пробувам
Проверив и пред да играме со швабите. Отворив и за сите 3 натпревари имаше отприлика по 80 влезници останато од по 10 евра и уште 2-300 поскапи. Планирав да купам после та утакмица ама ете, изгубивме и не купив. Сега останав со к** враце.

АААА

Prodaja samo na biletarnicama: TC UŠĆE - info pult, Dvorana Dom Sindikata, blagajna Beogradske Arene, Bilet centar, Dom Omladine, knjižara Vulkan- Sremska, SPENS...

Проверив и пред да играме со швабите. Отворив и за сите 3 натпревари имаше отприлика по 80 влезници останато од по 10 евра и уште 2-300 поскапи. Планирав да купам после та утакмица ама ете, изгубивме и не купив. Сега останав со к** враце.
Што лажеш, јас проверив денес, останати беа преку 3.500 карти од по 10 евра, уште 2.000 од по 15 итн... од прилика кажувам ;)

и јас истото го видов пред да играме со нив,ама денес после шведска-гер. имаше околу 3700 карти ПЛ5,ПЛ4 околу 2500 имаше ...

Што лажеш, јас проверив денес, останати беа преку 3.500 карти од по 10 евра, уште 2.000 од по 15 итн... од прилика кажувам ;)
Жими окото бе. Освен ако кажваше грешно :)

се напнав веќе 1 саат неможам да ја отворам страната

Нема шанси да се влезе на ниту една стана од оние кој се за купување.
Страшна работа .Ајде повторно агенциите и поединци работат за поголем профит.
Се надевам дака по било кој основ ќе најдиме влезници ,и ќе одиме.
напред Македонија.

2100 е повратна карта од Скопје до Белград, карта од 900 денари = 3000 денари тип топ. Мн скапо по агенцииве.

Јас се јавив на моите во Бг да ми најдат карти.

кај мене отвори и толку селектирав кој блок и пак падна,имаше 3679 карти за ПЛ5 :)

Нема да има простор за малверзации сега мислам,салата собирала 30000..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom