Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
следно што е ? Охрид 2018та?
Шо, пак ќе се кандидира Петрески?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
следно што е ? Охрид 2018та?
Море во последно време како ме нервират тој човек, ми идет да му закачам една чврга да се свестит шо прајт. Измислуват некој си нови даноци ми дојде некоја сметка за гробарина 1200 денари- ненормален.Шо, пак ќе се кандидира Петрески?![]()
Па аман веќе со овие глупости ... ДОСАДНИ СТЕ! Д О С А Д Н И С Т Е !Скопје 2014 и Битола 2016, затоа што споменици и кичерај се поважни од парно греење во породилни ординации.
Се знае што ви е целта, колку да промрчите, а не дека ви е гајле за ординациите.. БАРЕМ ЕДНАШ РАДУВАЈТЕ СЕ НА НЕШТО ШТО СЕ ГРАДИ ВО МАКЕДОНИЈА!
П.С. Ќе си има и парно не се сеќирајтеај сеа барајте друг повод за мрчење.
1. Ако оваа власт нема изградено стадиони и спортски сали, тогаш незнам кој изградил.Шо подразбирате под градење бе? Постоље за милионски скап споменик? Тоа сакаш да кажиш дека се гради?Треба да се радвам дека во Битола ќе ми постават 30 бисти и статуи? И шо со то, то мене ќе ме напрај посреќен и ќе ми подобри условите во кои студирам, или пак кај што ќе треба да се вработам?
Ќе се радував ако се решеа да изградат клинички центар, да изградат фабрика која ќе вработи 10 000 луѓе, нова спортска сала а не саличе за 50 души, нов стадион...
Пред 5 века му велеле на неписмениот народ, РАДВАЈТЕ СЕ!!! оти сте живи, и оти султано е жив... Од тогаш наваму ваљда ми се разработиле виугите малце од малце...
Ќе се сликаме со спомениците... ебати споменците![]()
1. Ако оваа власт нема изградено стадиони и спортски сали, тогаш незнам кој изградил.
2. Што мешаш споменици со фабрики? И тоа и тоа има и ќе има.
3. Ај сеа друг повод за мрчење. Мислам, клише ви се муабетиве веќе.
Радувај се дечко, излези и пеј по улици ако тебе ти е убав животот
А ако ние ти мрчиме, уште толку биди посреќен и порадосен во твојот свет
(p.s не сум партиски определен и нема ни да сум)
Од вакви како тебе, не ме ни чуди што власта си игра курташак со нас и никој не прави ништо во врска со тоа.Па аман веќе со овие глупости ... ДОСАДНИ СТЕ! Д О С А Д Н И С Т Е !
Се знае што ви е целта, колку да промрчите, а не дека ви е гајле за ординациите.. БАРЕМ ЕДНАШ РАДУВАЈТЕ СЕ НА НЕШТО ШТО СЕ ГРАДИ ВО МАКЕДОНИЈА!
П.С. Ќе си има и парно не се сеќирајтеај сеа барајте друг повод за мрчење.
Тој не меша фабрики и споменици тој спомена што би требало да е приоритет. Власта лупа пари на глупости а онаму чека странски инвестиции, па нека ги троши тие пари на свои инвестиции да вработува народ а не да се глупира со буквално непотребни и непрофитабилни скулптури и згради. Биди ти невработен и нека ти гради тебе споменици по градот и радувај им се, има луѓе на кои им треба работа, пари.1. Ако оваа власт нема изградено стадиони и спортски сали, тогаш незнам кој изградил.
2. Што мешаш споменици со фабрики? И тоа и тоа има и ќе има.
3. Ај сеа друг повод за мрчење. Мислам, клише ви се муабетиве веќе.