За 15 дена изградиле хотел со 30 ката

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување
Уште кога го видов насловот знаев дека е кина, сега прашањето е за колку дена ке им се сруши?

Уште кога го видов насловот знаев дека е кина, сега прашањето е за колку дена ке им се сруши?

Зошто да им се сруши! Можат да го размонтираат за пола саат. :)
Во ред дека се склопени делови и се работи за изградба во смисла на едно големо киндер јајце. Но имаат кранови , копачи , носачи на товар и разноразна напредна механизација која им овозможува брзина и ефикасност.
Мене повеќе ме чуди кога гледам кај нас една козја патека ја прават 3 години а на запад и во соседствово еден автопат од 100км никнува за една вечер!

Еве видео од предходниот хотел од 15 ката кој го направиле за 6 дена :

Замислете да патувате секој ден на работа/школо по патот што е покрај хотелот а баш кога го граделе да бидете на одмор.
Што ли се ќе помислите кога ќе се вратите од одмор и ќе ја здогледате зградата ?:ROFLMAO:

mene voopsto ne me cudi toa sto kinezite uspeale da go izgradat. p.s. makar i da se delovi kako na kinder jajce sepak treba mozok vestina trud i pred se rabota. da zapnes dobro da ti se ispotat mudata pa da go postignes ova.kaj nas nema tolku vredni rabotnici site gledaat da fatat nekoja fotelja.nikoj ne saka da fizikari po gradilista sto znaci deka sme malku mrzelivi(edinstveno crnogorcite se pred nas) i zatoa ni e cudno seto toa. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom