Tonchie
BATTERY +
Ерзана е мажена во Њу Џерси за некој бизнисмен од албанско потекло.
А Марија... бјутифул Марија... не знам.
А Марија... бјутифул Марија... не знам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Него не приметив дека некој ја спомна групата во која членуваше Анета Качуркова ,имаа еден ,два хита на времето ,мислам и песна со Врчак
П.С. се викаше групата, имаше мислам Crazy in Love постирано нивна песна![]()
Тања Царовска подобро што не остана овде. Ваков талент би се угушил на толку мал простор. Наместо тоа снима филмска музика за светски филмови. Немам зборови за тоа колку и е убав гласот и со каков сензибилитет пее.
Песната е Биди ин на групата ИнОваа група ли имаше еден спот во кој беа како холограми на зградата на тогашно ЕСМ? Голем хит беше и песната на времето, ама не ми текнува како се викаше.
Ена Веко е една од најпродаваните пејачки во Македонија иако има само еден албумena veko... koga se pojavi mislevme deka ce trae... ama
Ноне уште преговара за нов спот, нејзината кариера уште не е завршенаКога сме веќе кај оваа тема, каде е Ноне Неделковска?![]()
Ноне уште преговара за нов спот, нејзината кариера уште не е завршена
Ќе се најде поштен човек да и сними спот од ќеифПа нели ќе ја завршуваше кариерата поради тоа што и понудија секс во замена за спот (менаџерот или така нешто беше). Така пишуваше по весници и по интернет страници.
zborot mi bese deka ce ima uste hitovi... deka ce ja ima na scenata... ona se povlece i ja nema mozda i 10 god... nesum siguren... a imase i glas i stas devojkata...Ена Веко е една од најпродаваните пејачки во Македонија иако има само еден албум