Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Droga? Ne fala!!! Bev vljubena vo narkoman godina dena. Bev spremna se da storam za nego! I edna vecer okolu 3 po polnok go vidov na ulica kako kupuva heroin! Zastanav

Droga? Ne fala!!! Bev vljubena vo narkoman godina dena. Bev spremna se da storam za nego! I edna vecer okolu 3 po polnok go vidov na ulica kako kupuva heroin! Zastanav i

ups mi ojde :pos2: ZASTANAV i poglednav od prozorecot, toj se svrte i me vide! Od togas ne sum go videla a ne ni sakam! Slusnav deka bil na rehabilitacija ama koj znae :toe:

Како предходно не си знаела дека е наркоман? Тоа се познава ехеее, или си била вљубена па не си запазила. Незнам.

Pa imav slusnato muabeti ama ne sakav da veruvam...Znaes kako e koga si vljuben go gledas samo ona sto sakas da go vidis

Што ви е бе луге , дрогата е најдобар лек против староста , биди наркоман никогаш нема да бидеш стар:wink:

U lose sam drustva zalutala
sta je droga dosad nisam znala
a sad svima savjetovat mogu
tesko onom ko uziva drogu

Morfin hasis i marihuana
druga droga znana i neznana
pokazuju svoje pravo lice
drogirasi su samoubice

Kokain e zlo ovoga vjeka
i opasnost za svakog covjeka
unistiva svako zivo bice
drogirasi tuzna zora svice

Morfin hasis i marihuana
drogirasi su samoubice

Heroina sasvim unistava
(tuka neznam sto vika)... nesreca je prava
sada svima savetovat mogu
drogirasi napustite drogu

Morfin hasis i marihuana
drogirasi su samoubice

Od edna strana vi ja posvetuvam ovaa ^

No od druga..

Dobro vece dobro
Ovo je prica o mojim prijateljima
I ostalim stvarima
Poslusajte je

Hajde da se drogiramo
Ma nek se oci sjaje
Hajde da se drogiramo
To je ono najljepse sto nam srce poznaje

Dolazim u grad
Pred kafanom stoje
Sve dobre kolege moje
Lice im bez boje
Spokoj im u dusi
A svaki cigaru pusi

Hajde da se drogiramo
Ma nek se oci sjaje
Hajde da se drogiramo

Hocu onda i ja da se stanje smiri
Da malo sa njima zmirim
Zakljucam se negdje urokam se dobro
Da vidis miline moj pobro

Hajde da se drogiramo
Ma nek se oci sjaje
Hajde da se drogiramo

Kako i da e.. UDRI BRUCE LEEEEEEEEE
RIPAJ BRUCE LEEEEEEEEEEE
POBIJ GI SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
:pos2: :pos2:
Aaa se retardirav ja :pos2:

Дрогата е многу гадна работа бидејќи предизвикува психичка и физичка зависност.Сепак за заболените од тешки болести (рак) може да ја смири болката

znaci ove e "za drogata dali i kako da se "EDUCIRATE" a ne" IMAM" ili taka nesto ..."
L.S.D ????
a?
jako - ....
pozZ

Тие што дигаат прашина околу тоа колку е добра дрогата па и не се големи обожаватели, туку се дечишта кои се запознаеле со дејството на дрогата и знаат како влијае и сеа само се бранат од фактот на штетното дејство од дрогата.

Искусните си ќутат и се на страна од темава,

нели?:smir:

Но има поидинци кои си играат на подруг начин на темава а се постари и поискусни во поглед на уживањето дрога, не ја ни бранат не ја ни казнуваат,

ако не па:)

Тие што дигаат прашина околу тоа колку е добра дрогата па и не се големи обожаватели, туку се дечишта кои се запознаеле со дејството на дрогата и знаат како влијае и сеа само се бранат од фактот на штетното дејство од дрогата.

Искусните си ќутат и се на страна од темава,

нели?:smir:

Но има поидинци кои си играат на подруг начин на темава а се постари и поискусни во поглед на уживањето дрога, не ја ни бранат не ја ни казнуваат,

ако не па:)

Тоа е друже, увек е така и ќе остане...јбг :wink:

Што ви е бе луге , дрогата е најдобар лек против староста , биди наркоман никогаш нема да бидеш стар:wink:
За копуците ограничени , ова беше иронија ,т.е. :
дрогата е најдобар лек против староста , биди наркоман никогаш нема да бидеш стар, КЕ УМРЕШ МЛАД:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom