Tomorrowland - најспектакуларниот фестивал во Европа!

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
tomorrowland.be имате повеќе информации.... имате и Line up, и колку пари коштаат картите...како идат тие работи ... јас пишав тука ...пошто некој што се интересирал до сега за tomorrowland би требало да знае за што станува збор....па веќе ако има заинтересирани од мкд што мислат да одат таму, нека ми пишат за да исконтактираме ...да одиме организирано од мкд :)
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 23:14 ---
а може ли повеќе информации за тоа TOMORROWLAND ?
TOMORROWLAND ти е фестивал во Белгија, кој се одржува секоја година и трае 3 дена ...годинава е на 27,8,9 јули ...картата за сите 3 дена кошта 172 евра ...настапуваат сите познати DJ, како Hardwell, David Guetta, Swedish House Mafia ....и ред други ... има повеќе сцени и на сите сцени има различна електронска музика ....

Искрено понудите вредат - со оглед на тоа што зборуваме за БЕЛГИЈА а не за Београд .... е сеа шо не ми се даваат тие пари е друга работа =) Кој и да оди , нема да се заебе според менe :)

TOMORROWLAAAAAAAAAAAAAANDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AVICIIIIIIIIIIIIIIII CARL COXXXXXXXXXXX FAT BOY SLIM DIMITRI VEGAS AFROJACKKK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :vozbud:

А како тоа е најголем фестивал во Европа со 180.000 посетители?
Егзит има од 180.000-200.000 посетители, а сигурен сум дека Гластонбери има дури и многу повеќе.
Плус Гластонбери има над 35 стејџа, нема шанси овој да е поголем.

Плус на Егзит и на Гластонбери свират и музика...

:icon_lol:

премногу ти се меинстрим?

Цел фестивал е меинстрим.

Типови со темни цвикери, у први редови се гураат, со свирчиња разбира се и згора на тоа на speed? :icon_lol:

Tака да, no thanks.

TOMORROWLAAAAAAAAAAAAAANDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AVICIIIIIIIIIIIIIIII CARL COXXXXXXXXXXX FAT BOY SLIM DIMITRI VEGAS AFROJACKKK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :vozbud:

Lay of the drugs.

Типови со темни цвикери, у први редови се гураат, со свирчиња разбира се и згора на тоа на speed? :icon_lol:
Па што има везе? Ако сакаш таква музика, си одиш со свое друштво, си слушаш супер музиче и се журкаш. Што ти сметаат тие? Они ти се причина за no, thanks?... Не си фан на таа музика, еве сакаш нешо друго и истите типци одат и на таа журка, нема да одиш?

Па што има везе? Ако сакаш таква музика, си одиш со свое друштво, си слушаш супер музиче и се журкаш. Што ти сметаат тие? Они ти се причина за no, thanks?... Не си фан на таа музика, еве сакаш нешо друго и истите типци одат и на таа журка, нема да одиш?

Несакам да ми го попречуваат местото и да се буткаат у мене, (или некој друг) такво понашање кај нив во маало, на јавни журки/фестивали не.

Па уште кога ќе ги видам со свирчиња да ми дупнат тапанче крај, дебилизам од невидени размери.

Несакам да ми го попречуваат местото и да се буткаат у мене, (или некој друг) такво понашање кај нив во маало, на јавни журки/фестивали не.

А ти си платил метар ипол на метар ипол место, па да не ти го попречуваат местото и да се буткаат у тебе? :)

Не дек ме праша некој ама овај Скрилекс малце ко за греф ми е... :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom