ЕП во ракомет 2012 - група Ц (Нови Сад)

Статус
Затворена за нови мислења.
Алооо се јаде лајна за Кире, а Карабатич едвај еден гол дава со Русија ебаму мршата. Јас па со сиот ум го пишав + 4.5 гола.. Тој кутриот еден гол се на се

Бреее Унгарциве како се спасија.... Шпанија катастрофа после тој премиер меч со Франција голем пад во игра.

Гледа некој Унгарија - Франција..
Им го земаа здравјето во второто полувреме на Французите, пред пораз се од репрезентацијата на Унгарија.o_O

Франција и Данска аутсајдери на првенство :D
Данците и ајде некако, секој секого може да победи во нашата група имаат какви-такви теоретски шанси. Ама Французиве, со 0 бода во конкуренција на Хрватска со 4 и Унгарија и Шпанија со 3 се дефинитивно аут...

Аууу Французиве тапа еј.. Едвај се пласираја во нареден круг, нема шанси да ја одбранат титулата, особено не поради фактот дека носат 0 бодови

Така им треба, тачи нонен они ќе ме буткале мене во кладилница во прво коло, нека одат сега со 0 бода :icon_mrgr:

вули ву пате авек муа :pos:

ццццц сеа ми е шест пати покриво зошто изгубивме од Швабите/зошто Швабите тепаа со Шведска. :mad:
богами, прв и последен пат е Шведска од некого да прими 20 гола во едно полувреме, нивната 6-0 зона е поим за одбрана во ракометот, стварно не знам како можеа да примат толку голови од еден просечен Германски напад...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom