Пијана ќерка ја истепала мајка си и без облека ја исфрлила од дома

Ова некако му доаѓа рани куче да те лае.Осудувам секакво насилство можеби мајката е крива или тие али на ваков начин да ги решаваш работите мислам срамота,

Ustata e za zboruvanje, racete za rabota, nozete za odenje. Sekoj problem moze da se reshi so razgovor.
Sprema roditelot treba covek da ima respekt. Takva brutalnost ne moze da se opravda.:(

Losa rabota vo sekoj slucaj, no so denesnava mladina se e mozno i nisto ne treba da ne cudi, pa duri i vakvite slucai vo koi decata si gi tepaat svoite roditeli(majka ili tatko) !!! :facepalm::facepalm:
Plus bile vo alkoholizirana sostojba, a ako ne bile vo alkoholizirana sostojba, togas sigurno kje bile vo nekoja narkoticna sostojba ili vo nesto sosema treto !!! :facepalm::facepalm:
Sigurno kjerkata, zaedno so nejziniot decko i pobarale pari na majka i, a ovaa ne im dala ni denar, pa zatoa fatile da ja tepaat i brkaat od doma !!! :facepalm::facepalm:
Sigurno im trebale pari pod hitno, ili za da si kupat droga ili za da vratat nekoj dolg, inaku bez zaebancija vakvi slucai gi ima mnogu niz drzavava i obicno se raboti ili za droga ili za nekoj dolg !!! :facepalm::facepalm:

Е ова ти се вика
Пијанство 100 степен :
- Си одиш дома ја акаш мајка ти од земја и Ја фрлаш куќата преку пенџере .

Нека се начука сеа мајкава па ба бау низ другото пенџере нека ја катапултира пуфлата.

Ништо више не може да ме изненади.

Греота за мајката,каква и да била и каква и да им е домашната ситуација жално е тоа.

Не ми се јасни теми од ваков тип..И сеа треба сочуство да споделуваме?Come on..
Ако толку сака некој да помогне,нека оди Штип и нека ја изМСка двае'с четири годишната СЈ
Или вагата да ја ставиме,да видиме кој бил во право кој не o.0

Ете зашто не треба жените да пијат, пцујат и пушат... ок може да пушат. :)
Може да пушат ама не цигари, инаку случуват се вакви работи во Штип секој ден гледам на твстарт а и бездруго и така нема што да дават само дневни билтени црнахрноника на вести :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom