Мобимак го објави ребрендирањето во „Т Мобил“

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Копиљаци на скопски жаргон е синоним за тинејџери, кои што пак се таргетираната група на припејд корисници.

Pogresno sum te tolkuval .Sepak ne ja znam skopskata sema mnogu :)

ovaa so se pisuva deka ke ima poniski ceni za impulsot nema vrska nema da se sluci toa nikogas bidete ubedeni vo toa :)) pa neli trebase da se liberalizira i fiksnata telefonija da ima drug operator uste na pocetokot na 2005 a sega sme vise vo 2007 godina neli?a nema pak drug operator ,pa luge ni treba edna mnogu prosta logika za vakvi raboti koj e budala da gi namali cenite na impulsite bilo za fiksnata telefonija ili vo mobimak koga moze slobodno da si tera do koga saka so biznisot ,a toa moze da go pravi od prosta pricina bidejki imat jak grb od nasive politicari tuka sve e mesano do kraj,a moze li nekoj vo germanija za 1 god da profitira nekollku miloni evra sigurno ne moze! a kaj nas toa moze pa ke si terat do kraj dodeka ne ne zgazat bukvalno na zemja neli?ne veruvam deka ke ima namaluvanje na impulsot vo mobimak pozdrav za site vo forumot

Јас слушнав една цифра од 11 милиони евра за ребрендирањето дека Ти-Мобил ќе треба да извои или пак само муабети се ?

Mandrak напиша:
Главниот извршен директор на Мобимак, Рубин Зарески, нагласи дека со ребрендирањето ќе се воведат сосема нови, европски стандарди како и нов и современ концепт во развојот на компанијата и нова култура во начинот на работење.

„Во претстојниот период корисниците ќе добијат уште повеќе поволности. како што се нови услуги, понуди на најсовремените мобилни телефони и подобрување на технологиите, за полесно користење на најновите услуги, рече Зарески.

Неможам да разберам што има тоа врска ако се смени името на некоја фирма за да се развива и усовршува повеќе. Како може да кажат дека ако се смени името ќе се имплеменитраат нови технологии, значи ли тоа дека ако не го сменат името ќе останат на тоа ниво засекогаш како што се сега.

Мистичен напиша:
Копиљаци на скопски жаргон е синоним за тинејџери, кои што пак се таргетираната група на припејд корисници.

Факт е дека најголем број на корисници на Космофон се "дечиштата", што само титкаат на мобилните и една картичка им трае цела година. Ама арно си знаат Космофон поарно младината да ја фатиш за да ја прилагодиш спрема твоите потреби и после лесно да им го продадеш оти веќе си ја стекнал довербата. Сепак железото се кове додека е жешко.

Нема врска може ке понудат некоја услуга повеке а ништо нема да поефтини, како што викаат другите ке ја сменат бојата и си мислиш сега се нова компанија. Маркетиншки трик ништо друго

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom