Каде за новогодишните празници?

• Креатор на темата Креатор на темата napolitanka
  • Време на започнување Време на започнување

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47
Има некој искуство од Берово, да пренесе дали се исплати или не се исплати таму да се поминува НГ ( уз друштво ).

идеа барам за подароче за НГ на девојката ако има некој идеа или ако веќе купил нека пише можеби би го послушал :)))))

идеа барам за подароче за НГ на девојката ако има некој идеа или ако веќе купил нека пише можеби би го послушал :)))))
Колку пари е таму ???
Има ли слободни места? Резервации нешто?

Има некој искуство од Берово, да пренесе дали се исплати или не се исплати таму да се поминува НГ ( уз друштво ).

Имам колеги кои лани беа во викендица на таа браната горе и викаат дека било топ. За подетални информации да се распрашам, цени, пат едно друго па ќе ти пишам.

Пааа оваа година се спремаме со друштвото во кафана,значи откупен простор во кој ќе има околу 60деца,жива музика и др.
Нај убава досега помината новогодишна вечер ми е 2008/09,ама годинава се надевам дека ќе си поминам поубаво од кога и да е.

Поздрав

Дали усвари забележавте дека е паднат ново-годишниот филинг и дека атмосферата е се по тапа и по тапа,зборам општо во цела македонија....

Иначе јас најверојатно дома или со сестрами некаде.... ама ич не ми се иде пошто НГ ја замислувам како секоја др ден само што започнува нова година да се бројат од ново деновите тоа е за у Мак. А животна желба ми е да ја дочекам НГ во шведска,германија или во некоја др држава од тој размер и ај да не го джам многу доста е :smir:

да! забележано е! секој втор истот го чувствуа и вели, а јас одамна го изгубв тој филиг за Нова Година, било каде и да сум одела било на сила, колку да се отиде некаде, да не си дома, сега и не ми е гајле, баш ми се седи дома!

појма неам не се ни замарам што испадне нека испадне и вака и така ќе помине 12 саат :)

пројде кеифот за нова година боље тие денови ќе ги поминеш зимава на комбинирано искачање + скијање или нешто трето

дај кажете некое место кафик бил ошто каде ќе работи за нова година а нема да се наплаќа влез, онака си дојдеш си пиеш како секоја обична вечер пошто за мене веќе нова година е како обичен ден, едино ако не си отидеш негде надвор од мкд.

Конечно се одлучиве...кај член од друштвото кој живее кај мене у комшии..по убо здравје..кај него дома ќе се лумпуе а кај мене(пошо ќе нема никој) ќе биде клецална...е така:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom