Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Кој датум е ова?Смарам ли јас со клипови од јутуб и си го мерам ли курот во нивниот Фан клуб?

Пеер не заебавај, оноа горе со ватерполото не ти ја биваше.Знам дека еден ден ќе навиваш за мене на телевизија или во живо, како што двајцата навиваме за МЗТ.

Сигурно дека ќе навијам...Мислам , ако не заиграш за Хрватска...:smir:

АЛООООООООООО темата е фудбалски фан клуб а не ватерполо или кошарка или одбојка. Добро што не ви текна за тенис да зборите......
А бе ѕвер како можеш да ги сакаш толку хрватите кога цело време не плукаат пред натпреварот и после тоа????

АЛООООООООООО темата е фудбалски фан клуб а не ватерполо или кошарка или одбојка. Добро што не ви текна за тенис да зборите......
А бе ѕвер како можеш да ги сакаш толку хрватите кога цело време не плукаат пред натпреварот и после тоа????

Садиста сум

Зеко многу си опседнат со Хрватска.Загрижуваш чоевече.

дали некој од вас би ја ставил хрватска пред македонија?мислам да навива?

Навивам за Хрватска уште од времето кога освоија 3-то место на Светското во Франција,и од балканскиве држави (освен Македонија) најмногу навивам за нив.Ама НИКОГАШ не би ја ставил Хрватска пред Македонија.

Јас сум голем навивач на Хрватска уште од нивното осамостојување,али никогаш не би ги ставил пред Македонија

Хрватска има најдобар состав во СФРЈ и игра најдобар фудбал и затоа се толку високо на ранг листата мислам 7-8 место се.

дали некој од вас би ја ставил хрватска пред македонија?мислам да навива?
Сега знам дека ќе серете за мене али ја би.Али сфатете хрват сум.Секогаш кога играле Хрватска Македонија за Хрватска сум бил,така ми доаѓа неможам против тоа.

Па ако си хрват нема ништо лошо во тоа.:)

Прашањето беше за македонците. Дали би ја ставиле Хрватска пред Македонија.

ајде вечер против белорусија очекувам победа од вас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom