Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Би сакал на `господа усташи` да им го честитам задоволителниот успех со влезот во четвртфинале на Е.П со овој клип:
http://uk.youtube.com/watch?v=3R1d4hobNDY&feature=related
Останете се така паметни и самоуверени...
успехот е пред вас! :vozbud::pos2:

Би сакал на `господа усташи` да им го честитам задоволителниот успех со влезот во четвртфинале на Е.П со овој клип:
http://uk.youtube.com/watch?v=3R1d4hobNDY&feature=related
Останете се така паметни и самоуверени...
успехот е пред вас! :vozbud::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

auuuuu, go pogodi sea zeko , bas vaka se usraa na ep..........

ali ,dobrata strana e sto sekogas postoi nareden pat.......

После `знаменитиот успех` од вчера на домашен терен...
Хрватска-Англија=1:4
би сакал да им честитам на усташите и да ги окуражам да продолжат со исто темпо напред!
Се до Блаибург.
:vozbud::vozbud::vozbud:
http://uk.youtube.com/watch?v=n16_faPSEZo
Ако Бог биде милостлив и даде да има една утакмица Звезда - Динамо например...у брзо време...:vozbud::vozbud::vozbud:
Господ Бог ми е сведок дека нема ама апсолутно ништо на овој свет што ќе ме спречи да си го заземам своето место меѓу Џуришлиите.
Не џандар...не свети џандар...ништо не ги спасува тоа усташите.

Ој четници,ој четници,
спремајте салате...
биће меса,биће меса...
клаћемо хрвате.

Така на вас така само. Кога се сакате толку , сакајте се и сега. Башка-
НАЈБОЉЕ ЈЕ БИТИ ХРВАТ КАД ИГРА ХРВАТСКА:pos2::pos2::pos2:

Знам како им беше вчера на сите кои беа хрвати:pos2::pos2::baeh:

Хаха, до вчера сите го дркавте дека Англија не влезе на европско, и сите свршивте во овој фан клуб и ги величивте усташите, а сега сите плуете по усташите и ги величите англичаните.

Тоа е жив доказ колку може македонецот да биде навивач.

Иако не ги оправдувам тие македонци шо навиваат за Хрватска и Англија за репрезентациите.

Клубски до некаде да, ама за репрезентациите ? :nenene:

После `знаменитиот успех` од вчера на домашен терен...
Хрватска-Англија=1:4
би сакал да им честитам на усташите и да ги окуражам да продолжат со исто темпо напред!
Се до Блаибург.
:vozbud::vozbud::vozbud:
http://uk.youtube.com/watch?v=n16_faPSEZo
Ако Бог биде милостлив и даде да има една утакмица Звезда - Динамо например...у брзо време...:vozbud::vozbud::vozbud:
Господ Бог ми е сведок дека нема ама апсолутно ништо на овој свет што ќе ме спречи да си го заземам своето место меѓу Џуришлиите.
Не џандар...не свети џандар...ништо не ги спасува тоа усташите.

Ој четници,ој четници,
спремајте салате...
биће меса,биће меса...
клаћемо хрвате.
Срамота , како може вакви постови да не се избришаат, вакво нешто можаат да пишуваат само луѓе со тешки пореметувања во мозокот.
П.С Фудбалот е само споредна работа.

Modrić: Teško je i tužno, ali nije smak svijeta
Jutro nakon teškog poraza od Engleske Luka Modrić je s djevojkom Vanjom došao u Dinamo.
- Uvijek kad sam u Zagrebu navratim u Maksimir, lijepo je posjetiti stare prijatelje. I tako će biti zauvijek, nikad Dinamo neće izaći iz mog srca - rekao nam je Modrić čvrsto se zagrlivši sa Zdravkom Mamićem prije odlaska u London.

Kakav je osjećaj nakon prospavane noći?
- Gorko je. I mi smo nekom, eto, naletjeli. Poklopilo se mnogo toga, Englezi su odigrali izvrsno, mi smo bili ispod razine, k tome nas je osakatilo i isključenje Roberta Kovača. U ovakvim utakmicama to presuđuje.

Je li Engleska bila toliko dobra ili Hrvatska toliko slaba?
- Istina je, kao i uvijek, negdje između. Ali i engleski su mi novinari rekli da njihova nacionalna vrsta nije odigrala tako dobro u posljednjih sedam godina, otkad je pregazila Nijemce u Münchenu 5:1! I baš je sad eksplodirala...

Otprilike od 20. minute bilo je dosta problema u prijenosu lopte na suparnički dio travnjaka. Zašto?
- Englezi su bili sjajno taktički postavljeni, zatvorili su nam prostor, a mi nismo pronašli rješenje. No, smatram da smo bili ravnopravni u prvih 45 minuta. Mogli smo i mi zabiti, ali nismo. A Englezi jesu, zbog naše nespretnosti.

Kako dalje?
- Ovo je bila tek druga utakmica. Nije dobro, teško je i tužno, ali nije smak svijeta. Moramo se sad usredotočiti na gostovanje u Ukrajini. Idemo dalje, pouke smo izvukli - rekao nam je Modrić i o engleskim danima dodao:
- Naučio sam voziti lijevom stranom ceste, malo je još problematičan kružni tok, ali privikavam se. No, desna je ipak prava strana, Englezi voze "pogrešnim" trakom, ha, ha.
U Zagrebu su, na žalost, projurili pravom stranom...

Уф уф уф уф уф уф! Лелеле, ама им вратија! АХАХХА! Ајт, 4 комада дома...да се спуштат на земја малку. Ми го споредува коментаторот Модриќ со Лампард! Ооооф бе мочко еден, колку има да јаде тој за да го стигне Лампард. Играл таму со Меѓимурје и остали, и мисли така е и во Англија. Ете го видовме од кога отиде у Тотенхем, име не му се слушна.
А башка тоа, коментаторов на ХРТ на почеток вика:
„Морамо добити Енглеску, ипак смо ми класу јачи од њих, и било би срамота да изгубимо овај меч“!

МАГАРЕ ГЛУПО!

OOOOOO Mister Bilic what a shame!!!!!!!!! Леле колку кејф ми направија англичаните. А бе и само заради овие преценети коментари од хрватите.

Уф уф уф уф уф уф! Лелеле, ама им вратија! АХАХХА! Ајт, 4 комада дома...да се спуштат на земја малку. Ми го споредува коментаторот Модриќ со Лампард! Ооооф бе мочко еден, колку има да јаде тој за да го стигне Лампард. Играл таму со Меѓимурје и остали, и мисли така е и во Англија. Ете го видовме од кога отиде у Тотенхем, име не му се слушна.
А башка тоа, коментаторов на ХРТ на почеток вика:
„Морамо добити Енглеску, ипак смо ми класу јачи од њих, и било би срамота да изгубимо овај меч“!

МАГАРЕ ГЛУПО!
ХЕХЕХЕ , абе знаеш кој последен се смее, слатко се смее...

Не, не, не! Кој последен се смее, последен сваќа !

Еве му го поздравот на Зеко и на овој што демек прв сфаќал:vozbud:

Не, не, не! Кој последен се смее, последен сваќа !
За жал ние неможеме да се ставеме во ниедна категорија, а Хрватите имаат со што да се гордеаат ...учества на СП (3 место), ЕП ( 2 пати 1/4 финале) и многу достоинствено го прифатија поразот.
Треба да се огледаме на нив, зашто ние сме само за серење...

За жал ние неможеме да се ставеме во ниедна категорија, а Хрватите имаат со што да се гордеаат ...учества на СП (3 место), ЕП ( 2 пати 1/4 финале) и многу достоинствено го прифатија поразот.
Треба да се огледаме на нив, зашто ние сме само за серење...

Што има да гледам во тие усташи бе, ние си имаме еден менталите, они си имаат друг. Они се уфилмани дека се најјаки во свет, ама еве ги спуштија малку на земја...4 комада дома...таааааап! Цел максимир траеше, ко пички 15 мин пред крај почнаа да излегуваат од стадион. БАЈ БААЈ!

Абе такви се они!Еден успех и одма во облаци!Затоа и јас почнав да ги мрзам!Не од некој други причини,туку баш од тоа што се прават нешто посебни!Искрено и некој играчи им се преценети,како на пример Модрич!Дечкото е добар и има талент и потенцијал,ама таа цена што ја плати Тотенхем,мислам дека ниеден клуб не би ја платил!Има многу подобри и поголеми таленти кои играат во појаки лиги и се скоро на исто рамниште со него!Плус он играл во Хрватска лига,која според мене е незрела и неразвиена доволно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom