Најповолни услуги (пакети) во моментот

• Креатор на темата Креатор на темата pumaval
  • Време на започнување Време на започнување

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
598
Не сретнав ваква тема...
Дај споделете информации за најповолни интернет услуги во моментот, кој оператор, пакет, цена, брзина..
Сега популарни стануваат tripple пакети, интернет, телевизија и телефонски услуги...
Моментално користам 3 мах пакет... али за 30 евра месечно, не се исплаќа... 30 гб интернет, нема некоја голема брзина (max 700-800 kb/s torrent).
Што мислите, според вас, која е најдобра tripple понуда во моментов, очекувам месецов многу да паднат цените на некои новогодишни пакети... споделете народе

Blidzzo верувај дека ќе ти се исплати земи си од 20 мг брзина со телефон и плус кабелска за 990 ден. јас го имама тој и премногу сум задоволен верувај. позз

^
И јас го имам овој пакет шо го кажа членот над мене за 990 ден. имаш тел, нет и ТВ за тие пари е одличен и поекономичен :)

^
И јас го имам овој пакет шо го кажа членот над мене за 990 ден. имаш тел, нет и ТВ за тие пари е одличен и поекономичен :)

...и најбитното неограничен

ако си во години (значи само за меил ако ти треба) земи си т хоме со најмал пакет од 5-10 гб или колку и да им е

инаку БЛИЗУ е д бест

On net 999 denari

Net neogranicen 6 megabita - odlicno stabilen
Telefon - so neso tamo besplatni ova ona ama ne me interesira ne go koristam
Boom tv - HD televizija

On net 999 denari

Net neogranicen 6 megabita - odlicno stabilen
Telefon - so neso tamo besplatni ova ona ama ne me interesira ne go koristam
Boom tv - HD televizija
Последен пат кога проверив бум не нудеше HD Канали.

Зимај blizoo !! 20 мб нет + имаш телефон ( кон сите корисници на blizoo ) бесплатно и телевизија .. ! за 1000 денари .. ! :D

аа.. во Валандово има близоо?

аа.. во Валандово има близоо?
Нема Пумавал, сега баш и мене ме интересираше па прашав баш за Валандово...одговорот е овој
- Сеуште нема техничка можност за нашите услуги во вашиот град господине, но вашиот предлог ќе биде пренесен

Одлична колумна за избор на интернет провајдер и пакет во Македонија! ОВДЕ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom