Пајтон во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Липицанерите се пазарени и наскоро ќе пристигнат, унгарски тренер ќе ги обучува кочијашите, а пајтонот ќе трне по скопските улици напролет!
:D
за два коња и еден пајтон ?!!!!!!!!!!!:eek:
најмиле тренер од Унгарија-:pos:за кочијашите
па што им фали бре на гратските кочијаши кои се акаа до контејнерите- бар се со искуство

Сакам точни податоци на ова:
Колку овие Коњи ќе изедат за еден месец слама,т.с.пари т.с.ова коњско двочлено семејство колку му е потрошувачката кошница, према едно просечно македонско семејство,кое животари со примања кој ни се познати.

Колку овие Коњи ќе изедат за еден месец слама,т.с.пари т.с.ова коњско двочлено семејство колку му е потрошувачката кошница, према едно просечно македонско семејство,кое животари со примања кој ни се познати.
Не јаде слама коњот бе дедо Анчо :D

Липицанери се ова не се селски коњи со слама да бидат хранени.Јаболка,Моркови,свежа трева и како што пишува околу 2 кила житарици на ден.

Ам, ај нека се врати и земјотресот барем.
И тоа е ретро.
И потребно!
НЕ - НИКОГАШ ПОВЕЌЕ
јас си спијам пред 50 години,и одеднаш сум надвор-не фала
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 21:41 ---
Враќање назад во времето, стари коли,пајтони,трамваи..Што е следно?Да се „реставрираат“ сите градби во средновековен стил?
Не ми се допаѓа ова што го гледам...
Женски гаѓи до колена - враќање назад во времето
Или ова не ти се допаѓа,да се врати,добро е вака со врвка во газо.

НЕ - НИКОГАШ ПОВЕЌЕ
јас си спијам пред 50 години,и одеднаш сум надвор-не фала
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 21:41 ---

Женски гаѓи до колена - враќање назад во времето
Или ова не ти се допаѓа,да се врати,добро е вака со врвка во газо.
Мене всушност ми се допaѓа тоа трендот со врвката... Незнам зошто, ама несакам стари работи. Многу е ретко, да се најде нешто старо што ми се допаѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom