Најлесни начини за заработување на пари ?

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Локација
Skopje
Здраво дечки
Еден другар ме поттикна да си го поставам ова прашање, иначе претходно многу и не сум размислувал на оваа тема.

Имам 17 год. и секогаш кога ми требаат пари барам од моите, они најнормално ми даваат секој ден, но јас сакам сам да заработам и би сакал да знам кој биле вашите најлесни начини на заработување пари до сега.

Здраво дечки
Еден другар ме поттикна да си го поставам ова прашање, иначе претходно многу и не сум размислувал на оваа тема.

Имам 17 год. и секогаш кога ми требаат пари барам од моите, они најнормално ми даваат секој ден, но јас сакам сам да заработам и би сакал да знам кој биле вашите најлесни начини на заработување пари до сега.
Рано ти е уште. Но, штом на 17 години сериозно размислуваш на тоа, ти си веќе на добар пат.

Членство во AVON со што имаш можност да заработиш добра пара, ова го знам од еден мој другар кој успеа да се снајде многу добро и заработува добра пара - Распрашај се како оди тоа!

И јас на мовие 16 години размислував за ова, летово работев и како шанкер но сеа гледам да завршам средно па потоа факс воа ноа така да имам фора неколку години да размислам добро.

Членство во AVON со што имаш можност да заработиш добра пара, ова го знам од еден мој другар кој успеа да се снајде многу добро и заработува добра пара - Распрашај се како оди тоа!

репресент сум на АВОН козметикс .. не е се така сјајно :)
ако направиш над 1.500 денари не плаќаш поштарина ( ако е испод 1.500 плаќаш поштарина )
над 1.500 исто така имаш процент за тебе
ако го најдам флаерот, ќе надополнам ..

Купував бакар по 250 денари ,а го продавав за 300 денари , 50 кила бакар ,заработка = 2500 денари , ама за тоа да го почнеш ти требаат 150-200 евра...значи тешко изводливо е.

Што знам провали во некоја куќа ,златото земи го ,па после на твоите ќе им позајмуваш...знам брате те разбирам и јас размислувам како да заработам но тешко иде , само со препродавање можам некој денар да зеам....

Има една варијанта ко за наши (17) години,што имаш сигурна заработка.Пример купуеш цело фичо од отпад (5-6к)..Го носиш дома,и почнуеш со демонтирање,бакарот настрана,алуминот настрана,месинг настрана,платина настрана,го оставаш само на школка (седиштата и гумите ако се по арни можеш да ги продадеш на некој) ако не и седиштата ги крцкаш и ги ставаш во железо..Така се спастрено ќе му имаш 4к + ќар...разгледувана ми е оваа варијанта,ама инвестиција треба,а и работа..

Стави пари во банка и чекај, тоа верувам ке ти бидат најлесно заработени пари т.е друг ке ти ги заработува :)

Има една варијанта ко за наши (17) години,што имаш сигурна заработка.Пример купуеш цело фичо од отпад (5-6к)..Го носиш дома,и почнуеш со демонтирање,бакарот настрана,алуминот настрана,месинг настрана,платина настрана,го оставаш само на школка (седиштата и гумите ако се по арни можеш да ги продадеш на некој) ако не и седиштата ги крцкаш и ги ставаш во железо..Така се спастрено ќе му имаш 4к + ќар...разгледувана ми е оваа варијанта,ама инвестиција треба,а и работа..

А што мислиш ти ,тие од отпадот здравите гуми и вредните работи ги оставаат ? :) И тие слично како тебе размислуваат :)

http://sharecash.org/

A sto velite za ova ?

Demek ako se registriras ke ti pratat karticka i dokolku gi simnuvaat tvoite Uploaded Files ke dobivas po 60 centi ( 10 denari ) ?

Jas taka go sfativ.

Koга ќе размислиш убаво..нема лесен начин за да заработиш

Викаш ? :)
--- надополнето: Nov 21, 2011 10:50 PM ---
Стави пари во банка и чекај, тоа верувам ке ти бидат најлесно заработени пари т.е друг ке ти ги заработува :)

Како не, он ќе стави 10 000 во банка и ќе зима 200 денара годишно од тие, во банка се ставаат големи пари 50 000 евра и на тие пари ќе зимаш добар процент на камата од кој што ќе можеш удобно да живееш, ама финтата е како до тие 50 000 ;)

Што побрзо сфатиш дека нема лесен начин за заработка на пари тоа боље за тебе.
Има единствен начин на заработка...добро запотување на твојот задник, па дури и тогаш никој не ти гарантира.

Едино на улица да ги најдеш..а шансата е 1:10000000 За да заработиш треба цел месец да работиш нешто за да земеш некоја пара.. дури и да ограбиш банка и тоа не е лесно и тука има работа,мозок треба да ти работи, да земеш на превара исто,треба ујдурма да смислиш ..итн:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom