Каде би гледале филм, во кино или дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Во кино е подобро поради ефектите,(y) а иначе на времето во кино Напредок даваа добри филмчиња :D

Дома е најубаво и тоа исклучиво сам со спуштени ролетни, во кино веќе не одам пошто стандард се расправам со некои кои си дошле муабети да си тераат и немаат осет, освен може термин од 4 попладне :)

Дома. Доволно е да имаш една плазма 42", сараунд, ролетни и ќе ги доловиш ефектите од кино. Инаку со 2ца, најмногу 3ца луѓе можам да поднесам да гледам асално филм.

Кино! и си одам редовно, по 2 пати во неделата и супер ми е:)

Кино....ама Прилеп нема кино

Да имав опрема јас каква што сакав тогаш пола пола.
Но вака, секако дека кино е прв избор..iMax посебно...

Кино, е тоа е доживување. Како помали кога ќе пуштеа Мумија или Врисок на тоа големо платно е тогаш беше серење у гаќи, и плус ги гледаш и слушаш реакциите на другите присутни.
Дома ќе умреш од досада ако немаш друштво.

Ви текнува на она кино со кола што идеш, се паркираш и од кола гледаш. Имаше такво на оној филмот Каменковци (Флинстоунс). Е такво едно да направат во било кој град, атракција мислам дека ќе биде. :D

Жити се, како може да умреш од досада ако гледаш филм?
Освен ако не го гледаш Last Night :pos:

Сите гледаат филм да разбијат досада, а мене ми е досадно од филм :D

Можеби ова го кажав бидејќи во последно време ми здосади од нив, а прво гледав по 3-4 на ден, па не ми се седнува сам да гледам освен ако нема друштво.

Сите гледаат филм да разбијат досада, а мене ми е досадно од филм :D

Можеби ова го кажав бидејќи во последно време ми здосади од нив, а прво гледав по 3-4 на ден, па не ми се седнува сам да гледам освен ако нема друштво.

почни некоја серија, или филм во неколку делови, мејби ју вил фајнд интерестинг :D

А ако сакаш да умреш од досада (буквално), да се самоубиеш на сред филм и слично пушти го Last Night. :D

Зависи од филмот, зависи од киното. Зависи и од публиката. Некои трилери, хорори поинаку се доживуваат ако ги гледаш сам. Без сеир од некој што сака да испадне фраер и на секое уфрла можни спојлери, критики и коментари. Од друга страна, комедија не се гледа сам.

Секако дека во кино би гледал, тапа е дома, има кино кај нас ама не работи сеа слушам ќе се отварало (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom