Ако имаш малку мозок ќе сватиш![]()
Крминал и перење пари... имам ли малку мозок ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако имаш малку мозок ќе сватиш![]()
^ Се гледа дека не си бил во студентскиот дом медицинар![]()
Денес се сетив, а можеби и требаше да го додадам ова на претходниот пост..
Добро, како никој од вас не се сети на она сивило наречено студентски комплекс Стив Наумов. Ко да е концентрационен логор ебаго! Ниту некој ги одржува тие бараки, ни ништо!. А политичариве, и нашите „сакани“ пулени - студентски лидери, сите до еден редум сечат ленти, по не знам кој пат, дека тоа таму ќе било изградено.... пфффффф ајде бе! (Патем речено, се спомиња ли воопшто во Ск. 2014?)
Идат, да изебат некоја провинцијалка од Прибилци, Скребатно, Сируља и Збажџи, колку да им пројде ќефот..дркаџии..... Сироти деца дошле да студираат па немаат каде...
А овде ние збориме за некои си лични афекти на убавина, божем она комуњарското не чинело (пак ли бе!), а ова денес било најубаво изградено! И пак, Скопје 2014.. море јебем ти 2014!![]()
![]()
За ентериерот прости ми ама ке сеСобранието е најголема канта.
И екстериер... и ентериер![]()
Стив се реновираа двете машки згради. Во бараки не знам дали веќе седат студенти, а и ќе се туркаат за скоро.
Од кога се реновира тоа чудо таму? Бај Д веј Аферим, ашколсун!
Шуќур, патем речено....
За универзална и МАНУ се сложувам,но за Мавровка баш и не.Воопшто не е грд објектот.....бар според мене.Ми текна на уште неколку за мене искључиво грди објекти
Универзална
![]()
МАНУ
![]()
Мавровка
![]()