Улична љубов

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
нцц, ...мека еротика -судејќи по сликите:pos:
а бе права романтика е - зар не гледаш?:icon_lol:
а и едукативно ќе делува кај некои :P
доста на шмизлана и се пулат... малце вакви слики треба за да поднаучат :D

а и едукативно ќе делува кај некои :P
доста на шмизлана и се пулат... малце вакви слики треба за да поднаучат :D
хаххахаха, ќути ...шмизлата не само што ја пулеа туку и ја осакатија кутрата- премногу грубијани бре- изгубија чувство за романтика - :pos:
Бога ми треба да научат стискавци по ќошиња :icon_lol:

хаххахаха, ќути ...шмизлата не само што ја пулеа туку и ја осакатија кутрата- премногу грубијани бре- изгубија чувство за романтика - :pos:
Бога ми треба да научат стискавци по ќошиња :icon_lol:
ахахах и по недела дена ќе видиш некој ја откорнал за да испроба некоја поза :tapp:

ахахах и по недела дена ќе видиш некој ја откорнал за да испроба некоја поза :tapp:
ништо не ме чуди- гледајќи какви се’ не живеат овде-плус некои “загорени’ типови симнати од планина - каде освен овци не вишле ништо у животот :pos:

вулгарно е на среде град. ова треба да се прави некаде кај што не врват мали деца... или во галерија...
Замисли еден куп вакви слики и покрај нив типови со ерекција истовремено со мајки како си ги шетаат децата ...:sick:

Подобро вакви слики наместо глупавине графити по ѕидовите по град, како :
Љубчо, скопје ќе го направам како благоевград, поглупо од ова нема мислам, или пак: дојдете и вие за работнички.

77955945_large_5.jpg

Fintan Magee

FintanMagee9-600x450.jpg

6305340093_81a3e88e8d_z-299x413.jpg

1323914651Magee.jpg

750a4803c1_full.jpg

FintanMagee_Brisbane_Jul11_1_1000.jpg

fintan.jpg

Баш се интересни, би било убаво и кај нас да има вакви повеке, не мора да бидат еротика али може и други, еве инспирација за уметнициве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom