Samsung S 5260 Star II

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Лелее нубски муабети, дуос бил и бада ос имал :pos:

Цитро зависи за која цена ти го нудат, моделот вака за најобичен телефон е добар, имаш капацитивен тачскрин, вифи ... и да подобар е и поквалитетен од зилото

Xperia X8 ти е подобра варијанта.Подобар оперативен систен,подобар тач скрин со другото се тука некаде.

А споредбата со zylo ? и самсунгот
4465

Како можеш со Зило да го споредуваш? :pos: Х5 пати подобар е С5260, ако до толку ти е буџетот зимај го. Добар е. ;)

go imam skoto dva meseci., za tie pari ., nema bo;je telefonche., ...saka da izigrava android ., ama ne mozhe .,... no sepak sega za sega kaj mene e super., i wifi-to super mu raboti ., a gore dilu gi ima site potrebni gaddzheti., esega ne bil android ., pa za tie pari ., fonot e super............sepak sam ke si odluchish., a i e ednostaven so opciite za funkcioniranje .,... ne sum go pravel jas za da go falam ., ili kudam to e to(y)
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 22:06 ---
x-piriata 8 e android ., ama i so cenata na dve godini e skoro 5000d., so obavezno iskluchen gprs..inaku smetka boli glava........... sinot go ima ., e sega stvarno e dobar i kade kade e podobar od samsungot

Телефонов е катастрофа бе, собери уште некој денар земи нешто асално. цело време memory full му вика на другаров а внатре сд картица од 2 гига :)

Телефонов е катастрофа бе, собери уште некој денар земи нешто асално. цело време memory full му вика на другаров а внатре сд картица од 2 гига :)

Е добро де, телефонската меморија му е фул ...

Со телефонот не доаѓа картица, си купи нова и пак истото. И не е само кај него туку е софтверски пролем

Не е софтверски проблем, туку не сте побарале доволно... Ваљда тоа „мемори фул“ го пишува додека го користи интернетот, кажи му на другар ти да си симне опера мини! Иначе, солидно телефонче.. :)

istiot problem se javuva i kaj mene ., ke im go dadam na decava da storat kako e kazhano ., pa da vidime sho ke bidne ., ........a za tie pari takvo telefonche ., e stvarno vredi., zboruvam za cenata:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom