Stand Up Comedy

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
и жени хејта, има и многу fucked up приказни
ѕвер е
if ur into ricky, louie, bill burr, jeselnik, carlin n all the other haters..

еден од најомилените комичари на сите времиња, кога би јас бил комичар, би сакал да можам вака. :)

Најомилени ми се Еddie Izzard и Louis CK, :-)

Ама неодамна ја гледав Tig Notaro. Типката е неверојатна... Има брилијантен начин на презентирање...
Штета што видеото на кое што најмногу сум се смеела воопшто досега е избришано од You Tube. Се викаше „I have cancer“ и е дел од нејзиниот нов албум „Live“.
Зборува дека претходно имала некоја друга болест, па мајка и` почнала, па и` кажале дека има рак... И сето тоа го кажува на начин на којшто се газиш од смеење :-)
Еве едно многу познато видео...

Исто така, морам да ги наведам:
Ricky Gervais
Omin Djalili
Gabriel Iglesias
Trevor Noah
Bill Burr
Rowan Atkinson
and of course, George Carlin :-)

Зборува дека претходно имала некоја друга болест, па мајка и` почнала, па и` кажале дека има рак...
И женска и и раскинала. Има поминато низ страшен период стварно, а пак си се смешка :)

Добро сами ли ги пишуваат текстовиве што да кажат овие од Sand up Македонија што се ?

Некако ми стои ко некој друг да им ги пишува ,толку се ужасни и не се смешни. Единствено тој охриѓанецот е смешен по некогаш да го заслушаш.

Ментото Jeselnik има нов стенд ап на нетфликс Thoughts and Prayers.
Лудак како и секогаш, дефинитивно згуглајте за синот на Ерик Клептон, ја не знаев :D

NpgDtqC.jpg

Amy Schumer има солиден стенд ап пред ~3 недели.
Најјак момент дефинитивно е при крајот кога ќе почне да збори за kinky секс фрази, ќе се јави еден од публика да објаснува kinky секс фраза а до него ќе биде мајка му :ROFLMAO:

Дај предложите некои стенд ап настапи од поновиве да изгледам, го ставив Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers да се спушта, го имам гледано него на роустот на Чарли и беше многу добар.

Има ново од Jeselnik на Нетфликс. Брутален како и секогаш.

Џеф Рос ми е омилен roaster, он како што знае никој, поготово тие старите колку му де добри. Дејв Шапел ми е еден од појаките стенд ап, после Бил Бур и така натака.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom