RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Извини не сум претсказатељ будучности.
Тоа ти е исто, како да го прашале Роже пред 7-8 години дали ќе биди спремен дека и на 31 година ќе освојува турнири..
За тоа не треба да се збори пред време, само веруј дека ако го задржи здравјето Новак има уште многу што да понуди на тенисот и да освои уште гренд слемови.
Ми делуваш како наеднаш да ги промени сите работи напоменати за Надал низ текот на ланската година кога имаше успех, па сеа се пребаци да го браниш Роже.
И да, запрашај се ти дали Надал со неговите проблематични колена ќе издржи уште долго на АТП турнеата или ќе си игра голф.
Бај д веј, никој не ги успорува успесите на Роже, незнам оти ти толку наеднаш се напна, и почна да напаѓаш тука на темата и да напињаш за некои работи.
Се извинувам ако мојот пост делуваше напето. Намерата не ми беше таква. Нејсе.
Надал секогаш ќе биде мој фаворит и омилен тенисер, но тоа не значи дека не можам да ги согледам предностите на другите тенисери, во случајов на Роже. Те прашувам за Новак зашто негов фан си, секако. Што се однесува до Надал, мислам дека нема да издржи многу долго време. Максимум му давам да игра до 28 години.
П.С Никој не бара претскажување, туку мислење.